Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
600 g ribbetjes 50 g gesneden gezouten spek bakboter 1 ui 50 g rozijnen bloem 1/2 flesje donker bier, niet gezoet, van hoge gisting 1/2 koffielepel balsamico[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 8 kipfilets, in stukjes van 2,5 cm 1 aubergine, in stukjes van 2,5 cm 2 grote uien, dun gesneden 4 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 600 g runderstoofvlees in niet te kleine stukken, * 2 eetl bloem, * 2 eetl maiskiemolie, * 1 grote ui in kleine stukjes, * 10 g verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kuikenbouten, flink op smaak gebracht met zout en zwarte peper 2 grote uien, in dunne halve ringen hand vol rozijnen 1 kop tomatenketchup[...]
Bron: smulweb.nlTandoori Kip 600 g Kipfilet in grove stukken snijden Een paar uur (of een nacht) marineren in 2 flinke eetlepels Patak's tandooripasta vermengd met 1 dl[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen * 600 g runderstoofvlees in niet te kleine stukken, * 2 eetl bloem, * 2 eetl maiskiemolie, * 1 grote ui in kleine stukjes, * 10 g verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kuikenbouten, flink op smaak gebracht met zout en zwarte peper 2 grote uien, in dunne halve ringen hand vol rozijnen 1 kop tomatenketchup[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de gehaktballen: 500 gram gehakt halfom 4 witte boterhammen zonder korst 1 kopje melk 2 sjalotjes of een kleine ui 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de gehaktballen: 500 gram gehakt halfom 4 witte boterhammen zonder korst 1 kopje melk 2 sjalotjes of een kleine ui 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g beenham, in plakken 500 g (wijn) zuurkool 1 kg aardappels geschild en in vieren gedeeld 25 g boter 25 g bloem 125 ml kippenbouillon 125[...]
Bron: smulweb.nlOm half zeven ben ik 's avonds thuis van mijn werk. Om zeven uur komt er iemand eten. Dat is een half uur voor hoofdgerecht plus liflafjes. En omdat de gast[...]
Bron: mangerie.blogspot.comKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten (voor 2 personen) 3 eetlepels olijfolie 1 appel (geschild en in stukjes) 3 middelgrote uien (in ringen) 300 gram magere runderlappen (in kleine[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl