Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 7 recepten
Ik had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlOm het zwoerd knapperig en krokant te krijgen wrijf je het vlees goed droog alvorens het te zouten. Vervolgens zet je het vlees in een loeihete oven en zodra[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 mooie parelhoen,(liefst van het merk Loué)of een grote Loué kip ca.15 sjalotjes 2 - 4 teentjes knoflook grof zeezout, gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 mooie parelhoen,(liefst van het merk Loué)of een grote Loué kip ca.15 sjalotjes 2 - 4 teentjes knoflook grof zeezout, gemalen[...]
Bron: smulweb.nl