Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
rode ui, garam masala, gembersiroop, bruine suiker (gehakt/gemixt in keukenmachien), een beetje kruidenpasta uit een pataks pot (indiase currypasta mild),[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl4 kipfilets, 150 gr ontbijtspek, mosterd, bak&braad, port, honing, gesnipperd uitje Snijd de kipfilets in grove stukken en haal de zenen en pezen en vetjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTandoori Kip 600 g Kipfilet in grove stukken snijden Een paar uur (of een nacht) marineren in 2 flinke eetlepels Patak's tandooripasta vermengd met 1 dl[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk wil niet zeggen dat het hier altijd geweldig gaat aan tafel, maar jawel: ze maken nog net geen ruzie om het laatste roosje bloemkool uit de pan (echt,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb mijn foodmagazines opgeruimd… Er komt namelijk een moment dat mijn tweeling aparte kamers wil hebben (ze slapen nu nog samen) en dan moet er wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de categorie basisrecepten die je gewoon bij de hand moet hebben heb ik vandaag in de aanbieding: marinade voor kip saté en de satésaus. Ik kan er[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAmper meer werk, maar veel lekkerder dan zo’n kant-en-klare bak shoarmareepjes van de supermarkt. Punt uit. Erbij maak je natuurlijk nog meer lekkers. De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlStomme titel, ja, zeg het maar gewoon, hoor. Toch wilde ik echt een vegetarische versie maken van de bekende 'kip kerrie'. Maar dat wordt dan gewoon groente in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlStomme titel, ja, zeg het maar gewoon, hoor. Toch wilde ik echt een vegetarische versie maken van de bekende 'kip kerrie'. Maar dat wordt dan gewoon groente in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb al eerder over deze pannenkoekjes geblogd, maar toen waren ze zoet met een bananenjam. In dit geval combineerde ik de kokos-rijstpannenkoekjes met kip[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen heel geinig hebbedingreceptje met kip is natuurlijk Hele Kip Klaargestoofd In Eigen Lichaamswarmte. Kip is sowieso een frivool basiselementje in je keuken.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl