Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten 1 struik bleekselderij 700 g aardappelschijfjes (voorgekookt) 1 pot verse pastasaus carbonara (225 g) 400 g pangasiusfilet 75 g geraspte[...]
Bron: ah.nlDeze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 700 gram kabeljauw filets (2 stuks) 2 stengels bleekselderij gesneden 1 rode ui gesnipperd 1 prei in dunne ringen gesneden 2 knoflook teentjes[...]
Bron: smulweb.nlEven 'niks' in huis..... Als je dan gaat zoeken kom je vaak nog veel eetbare producten tegen die goed bij elkaar passen. Ik vervang 'brood' (lees: het[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlhttp://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/scampi-met-currysaus Ik vond dit recept bij Dagelijkse kost, maar ik gebruik de saus tegenwoordig voor[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 2 aardappelen (geschild) 4 el olijfolie 2 uien (in ringen) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in stukjes) 2 blikken[...]
Bron: ah.nlVorige week was mijn uitdaging de amandel-mandarijntaart uit het kookboek van Bill Granger. Deze week waren de garnalenspiesjes met rijstsalade aan de beurt![...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlEen favoriet Aziatisch gerecht. Ingrediënten : 2 tenen knoflook 2 tl geraspte gemberwortel 4 el zonnebloemolie 12 grote rauwe garnalen, gepeld (zonder[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlAtkinsproof, dus een variatie op de béchamelsaus, maar dan zonder meel. Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 3 uien, gesnipperd 1 groene paprika, in blokjes gesneden 1/2 fles tomatensaus voor pasta 400 gr[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 45 gr boter. 1 kop 'Cajun trinity' d.w.z. een mirepoix van: 1 grote ui, 1 groene paprika en 2 stelen bleekselderij. 1 rode paprika, in dunne[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Zwaardvis in Ghiottasaus, een gerecht uit Messina, Sicilie, met kappertjes, olijven en tomaten. Ingrediënten: zwaardvis in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn werkgever zit overal ter wereld, maar het thuishonk van mijn afdeling bevindt zich in Oxford, zodat ik daar af en toe naar toe mag. Het is nooit genoeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSambuca is een Italiaanse anijslikeur. Deze anijslikeur smaakt geweldig in visgerechten (zie ook de Bretonse sardienensoep ) en bij venkel en bleekselderij.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl