Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Ingrediënten Porties : 4 30 gr boter 2 grote uien, geschild en in ringen 3 stengels bleekselderij, gesneden 1,25 kg mosselen, schoongeschraapt en baard[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2,25 kg mosselen, schoongeschrobd en baard verwijderd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 ui, versnipperd 2 handen gehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr vermicelli pasta 7 eetlepels boter 1 eetlepel worcestersaus hete peper saus, naar smaak groene chili saus, naar smaak het[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 200 gram zalm - 200 gram grote gepelde garnalen - 200 gram koolvisfilet - 2 sjalotten - 1 teentje knoflook - zout en peper - 800 gram panklare[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tongen van 300 gr (gefileerd) 1 l melk 1 dl azijn 4 eierdooiers 150 gr boter 100 gr boter 200 gr gepelde grijze garnalen 1 dl room[...]
Bron: smulweb.nl8 peperkorrels 2 laurierblaadjes 6 takjes peterselie 6 dl melk 30 g boter 1 teentje knoflook, geperst 1 bosje lente-uitjes, gesnipperd 2 eetlepels bloem 1 kg[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui - 1 takje tijm - 1 laurierblad -3 dl honingbier -1 dl wittewijnazijn -1 citroen -peper en zout Voor de moes:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 6-8 gamba`s pp (grote tijgergamba`s) 50ml olijfolie 2 laurierblaadjes 4 tenen knoflook 2 el peterselie Scheut witte wijn zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 6-8 gamba`s pp (grote tijgergamba`s) 50ml olijfolie 2 laurierblaadjes 4 tenen knoflook 2 el peterselie Scheut witte wijn zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 forellen 2 citroenen 8 laurierblaadjes 2 el olie zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te bestellen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 dl court-bouillon (zie tip) 1 dl witte wijn (Alsace Pinot Blanc) 1 stukje foelie 1 laurierblaadje zout en peper 2 bakjes rivierkreeftjes[...]
Bron: ah.nlBen je geen vleeseter of heb je genoeg van het barbecueën met alleen maar vleesgerechten? Dan is dit visgerecht voor op de barbecue een perfecte vervanger. Het[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlvoor 4 personen Ossenhaas (circa 120 gram per persoon) bacon halve liter mooie runderbouillon eetlepel bruine suiker halve liter stout bier olijfolie 8[...]
Bron: smulweb.nl