Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 2 personen 200-300 gram kabeljauwfilet of een andere stevige witvis, in kleine stukjes gesneden 50 gram zelfgemaakte rode pesto 4 bosuitjes, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 citroen, in dunne schijven 4 takjes verse rozemarijn 2 zalmfilets, vel en graten verwijderd grof zout naar smaak 1 eetl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 125ml witte wijnazijn 1 1/2 eetl Dijon mosterd 1 eetlepel citroensap 1 eetl gedroogde Italiaanse kruiden 4 takjes verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 110 ml witte wijn 5 teentjes knoflook, fijngesneden 2 theelepels verse rozemarijn, fijngesneden 450 gr zwaardvissteaks 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 75 gr bloem 3/4 eetlepel grof zeezout 1 eetlepel zwarte peper 2 eetlepels rozemarijn 2 kipfilets 100 ml olijfolie 1 kleine ui 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk 3 grote stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen Mooie olijfolie 1 tl tijm 1 tl oregano 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk 3 grote stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen Mooie olijfolie 1 tl tijm 1 tl oregano 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200-300 gram kabeljauwfilet of een andere stevige witvis, in kleine stukjes gesneden 50 gram zelfgemaakte rode pesto 4 bosuitjes, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid, in 4 porties sap van 2 citroenen 8 eetlepel olijfolie 4 tomaten, gehalveerd 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid, in 4 porties sap van 2 citroenen 8 eetlepel olijfolie 4 tomaten, gehalveerd 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 zalmfilets (van elk 120 gr) 1/4 theelepel zout 1/4 theelepel zwarte peper 45 gr boter 1 eetlepel citroensap 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlBereid een lekker stukje witvis op de barbecue of grillpan. Samen met de rozemarijn, knoflook en Calvé Mosterd Saus is je stukje vis klaar om geserveerd te w...
Ingrediënten 4 zalmfilets (op huid) 2 teentjes knoflook 2 eetlepels rozemarijn (de topjes van de takjes) olijfolie (om te bestrijken) zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nl