Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 117 recepten
Ingrediënten Porties : 6 6 stukken zwaardvis 4 eetlepels (60 ml) droge witte wijn 4 eetlepels (60 ml) ketjap of sojasaus 1 eetlepel Dijonmosterd 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 100 g grof zeezout 60 g suiker 800 g zalmfilet (2 langwerpige stukken van elk 400 gram, met vel) 10 peperkorrels 1 bosje dille voor de[...]
Bron: smulweb.nlVoor de gravad lax: 400 g zalmfilet met vel 2 el grove mosterd 100 ml aquavit 1 el bruine basterdsuiker veel zwarte peper uit de molen 1 bosje dille voor het[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Krab vulling: 2 eetlepels olijfolie 1 theelepel gehakte ui 1 theelepel gehakte bosui 1 theelepel knoflook, geperst 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 stukken tonijnfilet (elk circa 170 g, 2½ cm dik) ½ theel. zout ¼ theel. zwarte peper 4 eetl. abrikozenjam 1 eetl. Dijonmosterd[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen * 1 pakje koolvis (4stukken) * 500 gram prei * 250ml creme fraiche * 5 dessertlepels mosterd (grove) * Aardappelpuree (kant en klaar zakje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 550 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 4 el Griekse yoghurt of kwark 15 g boter 1 kleine ui, in schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 citroenen 55 g verse witte broodkruimels 3 el fijngehakte peterselie 2 teentjes knoflook, uitgeperst peper en zout 4 stukken[...]
Bron: allrecipes.nlWat ik klinkt beter Fish pie of vispastei. Ik denk dat ik toch voor de Fishpie ga ook al is dat dan Engels. Sinds ik mer gerechten ben gaan koken in voorraad[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g gefileerde kabeljauw (vers of diepvries) 1 ui 0.5 l melk 1 laurierblad zout versgemalen peper puree van 1kg aardappelen 2 eetl. mosterd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 rol kant-en-klaar zanddeeg (of hartige taart deeg) 1 eetlepel witte bloem 2 el Dijon mosterd 2 (120 gr) blikjes tonijn in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 100 gr. grof zeezout 60 gr. suiker 800 gr. zalmfilet, 2 langwerpige stukken van elk 400 gr. , met vel 10 peperkorrels 1 bosje dille Voor de[...]
Bron: smulweb.nl