Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten Porties : 6 6 (van 85 gram) makreelfilets 60 ml olijfolie snufje paprikapoeder snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 12 plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 200-250 gram witvis Bijvoorbeeld: kabeljauw, schelvis, red snapper, makreel. Chermoulah (marinade): 1 teen knoflook, gesnipperd 1/2 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 makrelen (schoongemaakt) 2 teentjes knoflook snufje paprikapoeder 1 citroen 12 takjes rozemarijn olijfolie peper & zout Voorbereiding Begin[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 g krielaardappeltjes in de schil, gehalveerd 1 citroen 1 gestoomde makreel + 4 trostomaten, in plakken 2 theelepels Provençaalse[...]
Bron: smulweb.nlVorige week kwam ik tot de ontdekking dat ik (te) weinig vis eet. Af en toe eens een stukje verse zalm of een makreel maar echt te weinig. Wel neem ik trouw[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlGerookte zalm is een 'super food' met meerdere voordelen voor je gezondheid als een grote bron van eiwit, vitamine E, vitamine B-12 en omega- 3 vetzuren. Het[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlRauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen lekker luie zondag in de Provence. Heerlijk lang slapen, uitgebreid ontbijt en … niets moet alles kan. We halen net de markt in Coustellet. Vele[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 1 el olijfolie 4 koolvisfilets ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 1 blikje gerookte makreelfilet (190 g) 1 ui (fijngesnipperd) 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 romatomaten 1 eetlepel balsamicoazijn 3 eetlepels olijfolie extra vierge 1 zakje bosuitjes ((3 stuks), in ringetjes) 2 pakjes gerookte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g krielaardappeltjes in de schil (gehalveerd) 1 citroen 1 gestoomde makreel 4 trostomaten (in plakken) 2 theelepels Provençaalse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 el koriander (zaadjes) ½ citroen (schoongeboend) 4 el olijfolie 2 teentjes knoflook (in plakjes) 3 el witte wijnazijn 2 takjes tijm[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ciabatta (brood) 2 el olijfolie 1/2 teen knoflook 2 eieren (hardgekookt) 200 g gerookte makreelfilet 1 potje gegrilde paprika ((295 g),[...]
Bron: ah.nlMmmm zalm.. Vergeten jullie niet minimaal 1 keer in de week vette vis te eten? Zoals bijvoorbeeld zalm en makreel. Zitten namelijk hele gezonde (omega 3)[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlIn landen rondom de Middellandse zee is escabeche een gebruikelijke methode om vis klaar te maken: in olie, kruiden en een beetje azijn. In Spanje maakte ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl