Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 375 g witte-visfilets, zoals kabeljauw of schelvis 100 ml halfvolle melk[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gr kabeljauw filets 1 grote ui 1 gele paprika 1 rode paprika 1 courgette 2 el olijfolie 1 t paprikapoeder (zoet) Zeezout Zwarte peper vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gr kabeljauw filets 1 grote ui 1 gele paprika 1 rode paprika 1 courgette 2 el olijfolie 1 t paprikapoeder (zoet) Zeezout Zwarte peper vers[...]
Bron: smulweb.nlKrab en Garnalen Dip Nog even....dan komt echt de zon tevoorschijn Dan word het weer voor de bbq en buiten eten Deze dip is makkelijk van tevoren klaar te[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 200 ml witte wijn 750 gr kabeljauw 750 gr verse spinazie 35 gr boter 1 eetlepel bloem 300 ml melk 100 ml koffieroom 150-200 gr[...]
Bron: allrecipes.nl1 kop water 1 kop droge witte wijn 450 g gepelde steurgarnalen 450 g Jacobsschelpen 1,5 kop vers broodkruim 1 kop melk 4 lepels boter 3 gesnipperde uien 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg aardappelen (vastkokers, geschild en in schijfjes) 50 gr boter 1 flinke ui (in halve ringen) 40 gr bloem (gezeefd) 3 dl volle melk 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg aardappelen (vastkokers, geschild en in schijfjes) 50 gr boter 1 flinke ui (in halve ringen) 40 gr bloem (gezeefd) 3 dl volle melk 2 dl[...]
Bron: smulweb.nl