kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | kaassalade voor op toast | zelfgemaakte kippensoep | runderstoof met rijst | smulweb pompoensoep | wildbouillon jamie oliver | tomatenchutney met rozijnen
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder paprika

Gevonden 44 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Tonijn met romescosaus

Ingrediënten 3 teentjes knoflook 1 kleine ui 1 rode peper 3 vleestomaten 1 sneetje witbrood 3 takjes peterselie 1 dl olijfolie 75 g blanke amandelen 1[...]

Bron: ah.nl

Zalm uit de oven

voor 2 personen 2 zalm moten of filets, 3 eetlepels honing, 1/2 tot 1 eetlepel mosterd, flinke hand amandelen, peper, zout, tijm, 1 eetlepel olie[...]

Bron: smulweb.nl
Anglo-joodse gefilte fisch

1 kilo witte vis, ontveld en gefileerd 1 grote ui 1 el gemalen amandelen 2 eieren, losgeklopt zout, witte peper matsemeel (gemalen matses) Voor de bouillon:[...]

Bron: smulweb.nl
Heilbot in amandellaagje

Ingrediënten Porties : 6 6 (175 gr) heilbotfilets 2 eetlepels olijfolie 1 flinke klont ongezouten boter 4 eetlepels verse broodkruimels 75 gr blanke[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebakken kreeft met champignonsoep en champagne

voor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]

Bron: smulweb.nl
Afrikaanse vispastei

voor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]

Bron: smulweb.nl
Aziatisch vissticks met amandel korst

300 g kabeljauw filet, in smalle visstick reepjes gesneden bieslook of lente-ui voor garnering. VOOR MARINADE: bieslook of 1 lente-ui, in stukjes 1 cm verse[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken kreeft met champignonsoep en champagne

voor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]

Bron: smulweb.nl
Afrikaanse vispastei

voor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm gegarneerd met Superfood Sinaasappels en[...]

Deze maand staat in het teken van de Sinaasappel. Sinaasappels staan bekend als Superfood. Maar waarom eigenlijk? Nou, omdat ze ontstekingen remmen, de kans op[...]

Bron: de-appelboom.blogspot.nl
Tong Picasso

Ingrediënten 8 sliptongen 4 eetlepels bloem 2 eetlepels boter ½ citroen (geperst) 1 cm verse gemberwortel (geraspt) ½ bakje verse ananas (a 250[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw-hampakketjes

Ingrediënten 1 zak snijbonen ((400 g), steelaanzet verwijderd) 1 citroen (schoongeboend) 6 el olijfolie extra vierge 1 zakje amandelen (dry roasted (125[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf met amandelkorst en koriandermayonaise

Ingrediënten 1 zakje verse koriander (15 g) 1 theelepel sambal oelek 1 theelepel gembersiroop 6 eetlepels yoghurtmayonaise 2 sneetjes oud witbrood 1[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met haricots verts

Ingrediënten 1 kg kruimige aardappelen 2 zakken haricots verts (a 150 g) 1/2 bakje garneeramandelen (a 95 g) 40 g boter 1 citroen (schoongeboend) 600 g[...]

Bron: ah.nl
Afrikaanse vispastei

Ingrediënten 600 g kabeljauw (in stukken van 2 cm) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 rode peper[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy