Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
gegeten 13 februari Best wel wat werk, maar erg leuk om te doen, en ook nog lekker. Voor 4-6 personen 11 plakjes bladerdeeg, 1 geklutst ei, 3 hardgekookte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen gerecht uit een oude Good Food. Erg lekker met roerbakgroenten en aardappelschijfjes! 1 el grove mosterd, 2 tl heldere honing, 3 el ketjap/sojasauce, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 el citroensap 2 el olie, 2 el Italiaanse kruiden, 500 gram zalmfilet, 1 rolletje geitenkaas (120 gram), rechthoekige ovenschaal Oven voorverwarmen op 225[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit het Tip Hartige taartenboekje van heel lang geleden! 2 preien, 1 el boter, 1 blik zalm (440 gram), 3 eieren, 2 el bloem, 1 el room, 3 el witte wijn, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen erg lekker soufflé, uit de Tip van december 1983! 1,5 el paneermeel, 1 blik zalm (220 gram), 50 gram boter, 6 el bloem, 3 dl melk, 5 eieren, zout,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com5 velletjes bladerdeeg,d 2 teentjes knoflook, 1 kg prei, 2 el olie, 200 ml crème fraiche, 3 eieren, peper, 2 el paneermeel, 300 gram gerookte zalm in dunne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heel simpele manier om van zalm iets speciaals te maken. meng 1 tl rash-el-hanout met 1 el olijfolie en bestrijk door een zalmfilet mee. Grillen in de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comheerlijk en feestelijk! 400 gram visfilet, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes rauwe ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe fry-top bevalt prima, de zalm smaakte echt zo lekker nadat hij hierop gebakken was. Erbij gepofte aardappels 4 grote aardappels, ca. 150 ml Griekse yoghurt,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 november zalm gebakken met wat gesnipperde sjalotjes. Sausje gemaakt van Griekse yoghurt, boursin, scheutje room, wat basilicum en gebakken[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 15 september lekker zalmfilet in blokjes, roerbakgroente, en voor deze keer mocht er een half flesje conimex doorheen. makkelijk, snel en toch erg[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgeen foto gemaakt. een sausje bij de aardappels van: griekse yoghurt, kruidenroomkaas, bieslook en oregano. lekker hoor in het zonnetje!
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 1 april zalm in boter gebakken. aubergine met ui, knoflook en kruiden laten pruttelen. gegeten met rösti-koekjes
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 19 februari Ik had een nieuwe Ken Hom wok gekocht, en wilde die meteen gebruiken. ca. 300 gram pitige braadworstjes, 2 el olijfolie, 2 gesnipperde[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 14 februari 4 zalmfilets, 1 rolletje geitenkaas, 2 el Italiaanse/Provençaalse kruiden, 2 el olie Kruiden met olie mengen. Zalmstukken naast elkaar[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 10 januari. Bij Appie waren de zalmmoten in de aanbieding, dus de grootste gekocht die ze hadden. De zalm gebakken in roomboter met olijfolie, het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com