recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder cayenne uien

Gevonden 185 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Croquette de saumon (Zalmkroketten)

voor 4 personen 500 gr aardappelen 3 lente uitjes 60 ml verse koriander 1 el mosterd (Dijon) 1/4 tl citroenrasp zout zwarte peper tabasco 2 eieren 2 blikken[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise garnalen met pikante pinda-limoen[...]

Ingrediënten Porties : 8 4 eetlepels citroengras, fijngesneden (alleen het witte deel gebruiken) 4 eetlepels verse gember, fijngesneden 2 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalen fajitas

Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel worcestersaus 1 eetlepel limoensap 1 eetlepel ketjap 1 theelepel chilipoeder 450g grote garnalen, gepeld en[...]

Bron: allrecipes.nl
Mexicaanse visschotel met salsa

voor 4 personen 5 trostomaten 1 gele paprika 1 groene paprika 3 bosuitjes 1/2 zakje verse koriander (à 15 g) 1 blikje rode kidneybonen (400 g) 600 g[...]

Bron: smulweb.nl
Pim`s viscurry

voor 4 personen 450 g. witvis(liefst roodbaars) 2 eetl. bloem 2 eetl. zonnebloemolie 200 g. sperziebonen 1 rode paprika 1,5 theel. rode currypasta 1 ui 2[...]

Bron: smulweb.nl
Cassavestoofpotje met geroosterde zalm en Ras[...]

voor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]

Bron: smulweb.nl
kokoszalm & zomerse salsa

voor 4 personen Voor de zalm: * 2 fijngehakte knoflooktenen, * 5 cm fijngehakte verse gemberwortel, * zeer fijngeraspte schil van 1 limoen, * 1 (milde) rode[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalenspiesjes

voor 4 personen 8 grote rauwe garnalen, gepeld, 2 el. vissaus, frituurolie, 1-2 el. bloem, ? rode paprika, in stukjes Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]

Bron: smulweb.nl
Vietnamese rolls met garnalen

voor 4 personen 100 g glasnoedels, 8 rijstloempiavellen, 3 el fijngehakte pinda′s, 100 g Hollandse garnalen, 1/2 komkommer, 2 takjes basilicum, 2 takjes[...]

Bron: smulweb.nl
Soep van gamba`s met sereh en Swinckels

voor 4 personen 12 middelgrote gamba`s. (tigerprawns) 2 stengels citroengras (sereh) 300 Swinckels 2 teentjes knoflook, gepeld 1 eetlepel olie 2 cm. geschilde[...]

Bron: smulweb.nl
Zalmtartaar

Ingrediënten 200 g zalm (stuk, biologisch) 1/2 komkommer (geschild) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 1 limoen (schoongeboend) 1 bakje koriander ((15[...]

Bron: ah.nl
Tonijn met paprikasalsa

Ingrediënten Porties : 4 1 kleine rode paprika, fijngesneden 1 kleine gele paprika, fijngesneden 1 kleine rode chilipeper, zaad verwijderd en[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalencurry met spinazie

Ingrediënten 2 rode pepers 1 stengel citroengras 2 cm verse gember 2 sjalotten 2 tl suiker 1 el zonnebloemolie 1 el vissaus 1 el gemalen koriander[...]

Bron: ah.nl
garnalencocktail met drie soorten garnalen.

voor 6 personen 2 kropjes radicchio (rode sla) 150 g. gekookte en gepelde Noorse garnalen 150 g. gekookte en gepelde Hollandse garnalen 150 g. gekookte en[...]

Bron: smulweb.nl
Tonijnsteak met pittige avocadosalade

Ingrediënten 2 pakken tonijnsteak (diepvries, a 2 stuks) 1 rode peper (zak a 2 stuks) 25 ml gembersiroop (Australisch (flesje a 250 ml)) 50 ml[...]

Bron: ah.nl
Zalmfilet met rode-peperkorst en[...]

Ingrediënten 2 limoenen 4 vastkokende aardappels (ca. 200 g) 4 eetlepels roerbakolie zout versgemalen zwarte peper 2 rode pepers 1 serehstengel ½[...]

Bron: ah.nl
Pittige garnalencocktail

Ingrediënten Porties : 8 500 gr gekookte middelgrote garnalen 1/2 komkommer, in blokjes 1 kleine tomaat, in blokjes 8 lente-uitjes, dungesneden flinke[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy