Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 538 recepten
Ingrediënten 5 plakjes bladerdeeg (diepvries pak à 450 g) 1 courgette 2 eetlepels boter of margarine 100 ml witte wijn 1 pakje kabeljauwfilet (diepvries[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 2 ananassen 800 gram grote garnalen (gepeld) 3 eetlepels cognac (voor flamberen) 1 ui gesnipperd 1 scheutje witte droge wijn snufje zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - (volkoren)spaghetti voor 4 personen (ca. 100 gr. pp) - 24 grote gepelde garnalen (ca. 6 per persoon) - 2 grote geperste tenen knoflook - 1[...]
Bron: smulweb.nlVis, we hebben er een beetje een haat-liefde verhouding mee. Deze koekjes vinden we heerlijk maar ook vaak vinden we vis wat tegenvallen. Evert verwoorde het[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen * 4 zalmmoten * 4 eetlepls mosterd * 4 eetlepels créme fraïche * citroensap * witte wijn * boter * zout en peper * 1/2 bakje[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 personen 350 gram visfilet in flinke brokken gesneden, 2 el citroensap, peper, 3 el bloem, 75 gram boter, 75 gram amandelschaafsel, 1 gesnipperde ui, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com300 gram kabeljauw (koolvis of andere witvis) 10 scampis verse tomaten 1 kilo of twee dozen (400gr) tomaten of een mix van de twee zoals ik altijd doe.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 200 gram zalmsnippers ½ rode ui verse bieslook ½ citroen scheutje magere kookroom versgemalen peper groene pesto 5 sneetjes casino wit[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 karper van ca 2 kg 1 ui 250 g champignons 6 eetl. boter 2 eetl. bloem 1 bosje peterselie 1/8 ltr witte wijn Zout en peper Voor de garnering[...]
Bron: smulweb.nl