Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn ca. 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlWat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGisterenavond moest er ven goed gegeten worden: We moesten immers fit en alert voor de tv zitten voor het Eurovisie songfestival. Daarvan bleek overigens later[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels pijnboompitten ½ rode paprika 3 eetlepels rozijnen ⅛ l droge witte wijn 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie zout en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels pijnboompitten (zakje a 65 g) 200 g tonijn ((diepvries), ontdooid) 1/2 citroen (schoongeboend) 1 rode peper (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g krieltjes 500 g broccoli 1 teen knoflook 1 citroen (schoongeboend) 6 el olijfolie 1 tl zeezout 50 g geroosterde pijnboompitten (bakje)[...]
Bron: ah.nlGegrilde forel met rucola en salsa verde Ik was de afgelopen weken aan het Gardameer. Heerlijk gegeten, natuurlijk heel veel ijsjes en de specialiteit van het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 4 scholfilets zonder huid (of andere witvis zoals schelvisfilet of kabeljauw) 5 el bloem Voor de salsa verde 15 gram peterselie 75[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 stukken tilapiafilet van plm. 150 gram 400 gram sperziebonen 25o gram champignons 3 tomaten 2 flinke eetlepels pijnboompitten 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 500 g gerookte zalm, dille, 10 g zeezout, 5 sjalotjes, 1 eiwit Voor de scampi′s: 1 kopje gezeefde bloem, ? flesje Bavaria,[...]
Bron: smulweb.nl