Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen 4 zwaardvissteaks van ca, 170 gram, 2 eetl limoensap, 2 eetl. notenolie, 3 eetl. zure room, 2 tl suiker, ? tl zout 1 tl oregano, 1 tl tijm, ?[...]
Bron: smulweb.nlSTAARTSTUK VAN ZALM, ONTVELD EN VAN GRATEN ONTDAAN 1 EETLEPEL ZWARTE PEPERKORREL GEKNEUSD I EETLEPEL ZEEZOUT 1 EETLEPEL COGNAC 1 EETLEPEL SUIKER I EETLEPEL[...]
Bron: smulweb.nl8 rauwe schoongemaakte grote garnalen 1 el boter 1 teentje knoflook zout en peper Voor de cocktailsaus: Halve rode paprika 2 el mayonaise 1 el paprikapoeder 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kreeften van 900 gram - peterselie - dragon - 1 sjalot - 12 peperkorrels - laurier - 2 dl droge witte wijn - 3 dl melk - 1 dl slagroom - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 а 6 forellen(vers) 300 gr verse zalm 2 а 3 eiwitten 35 cc room zout,peper 3 eetl. riesling VISFOND + GROENTENLAAG[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 kg scampi (middelgroot) -1 klontje margarine of boter -1 dikke ui -4 knoflookteentjes -1 bosje peterselie -1 eetlepel tomatenpuree -2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingredienten 1 eetlepel boter 1 eetlepel (olijf)olie 1 bekertje creme fraiche 1 eetlepel zwarte peperkorrels 4 zwaardvissteaks (a 200 g) 2[...]
Bron: smulweb.nlSTAARTSTUK VAN ZALM, ONTVELD EN VAN GRATEN ONTDAAN 1 EETLEPEL ZWARTE PEPERKORREL GEKNEUSD I EETLEPEL ZEEZOUT 1 EETLEPEL COGNAC 1 EETLEPEL SUIKER I EETLEPEL[...]
Bron: smulweb.nlSTAARTSTUK VAN ZALM, ONTVELD EN VAN GRATEN ONTDAAN 1 EETLEPEL ZWARTE PEPERKORREL GEKNEUSD I EETLEPEL ZEEZOUT 1 EETLEPEL COGNAC 1 EETLEPEL SUIKER I EETLEPEL[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bosje lenteuitjes ? tl zwarte peper 3 teentjes knoflook 1 el cognac 25 gr boter 1 dl witte wijn 2 el creme fraiche 1 dl visbouillon zout 200[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 grote rauwe garnalen (Tiger-garnalen) 1 el olijfolie 20 g boter of margarine 2-3 el cognac 5 dl visfond (pot a 4 dl) of sterke (ongezouten)[...]
Bron: smulweb.nl