Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten 2 stronken roodlof 2 stronken witlof 4 el citroenmayonaise 1 el ketchup 1 el whisky 1 mespunt paprika Edelsuss (kruiden, blikje 80 g) 12[...]
Bron: ah.nlTonijn met witlofsalade en komkommer door Pim Haaksman.
voor 4 personen 1 kilo witlof 2 theelepels suiker 250 ml slagroom (ongeslagen) 4 theelepels grove mosterd peper en zout 4 stukken kabeljauw (a 150 gram)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 250 gram gerookte zalm 2 eetlepels mayonaise kruiden, naar smaak (bijv. kerriepoeder, dille, peper, zout) 2 eieren, hardgekookt[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 340 gr Gerookte Zalm, dun gesneden 3 grote Witlof, blaadjes losgemaakt, gewassen en gedroogd 4 mooie dille takjes of toefjes veldsla voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo witlof 2 theelepels suiker 250 ml slagroom (ongeslagen) 4 theelepels grove mosterd peper en zout 4 stukken kabeljauw (a 150 gram)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak witlof (750 g) 1 pak kabeljauwfilet (400 g, diepvries) 2 theelepels kerriepoeder 1½ theelepel sambal oelek 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 7 stronken witlof 150 g Yorkham (in reepjes van 2 mm) 100 g kaas (Old Amsterdam geraspt) 1 pot gevogeltefond (380 ml) 1 beker slagroom (250[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen Bereidingstijd: 20 minuten. 300 g kabeljauwfilet * 2 eetl. bloem * 4 struikjes witlof (ca.400 g) 50 g boter * sap van een halve citroen * 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden: 1 dl witte port 100gr suiker room van 0,2 ltr 1 kg witlof grof gesneden 4 limoenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 radijsjes 5 witlofstronken, 1 sjalot, Boter 4 zalmfilets van ca. 150 g elk. 2 dl witte wijn 150 g Chateau d`Arville kaas 3 eierdooiers Sap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Bereidingstijd: 20 minuten. 300 g kabeljauwfilet * 2 eetl. bloem * 4 struikjes witlof (ca.400 g) 50 g boter * sap van een halve citroen * 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 gesnipperde sjalotten - 200 gr gekookte mosselen (zonder schelp) - 1 dl droge witte wijn - 2 dl visfumet (vers of van geconcentreerde[...]
Bron: smulweb.nl