pompoenkoekjes hartig | citroentaart ah | preischotel | preistamppot ah | kaassalade voor op toast | appelflappen maken ah | worteltaart ah | recept worteltaart jamie oliver | zelfgemaakte kippensoep
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder zilverui

Gevonden 29 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zalmfilet bereid met de heteluchtfriteuse

Evenmin als de magnetron gebruik ik de airfryer om voedsel vanaf scratch mee te bereiden. Meestal wel om iets op te warmen wat in de oven is bereid. Dat kan[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis uit de oven met gestoofde ui,[...]

Eerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Jamie Oliver's Thaise garnalencurry, grote[...]

Een recept uit Jamie Oliver in 30 minuten Ingrediënten salade: 1 komkommer 2 cm fijngeraspte gember limoen - geraspte schil en sap 1 tl sesamolie 2 el[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Cajun kreeft-étouffée

Ingrediënten: 45 gr boter. 1 kop 'Cajun trinity' d.w.z. een mirepoix van: 1 grote ui, 1 groene paprika en 2 stelen bleekselderij. 1 rode paprika, in dunne[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Cajun vis en garnalen in witte wijn-roomsaus

Ingrediënten: 2,5 dl droge witte wijn 12 middelgrote rauwe garnalen 4 lente-uitjes, gesneden 50g boter 1 el Cajunkruiden bijv. van Fiddes Payne (Jumbo) 1/2 tl[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zalm in escabeche

In landen rondom de Middellandse zee is escabeche een gebruikelijke methode om vis klaar te maken: in olie, kruiden en een beetje azijn. In Spanje maakte ik[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Rivierkreeftjes en gerookte zalm op[...]

Tussengerecht voor 4 personen. Ingrediënten: 2 el olijfolie 2 rode paprika's, zonder zaadjes, in stukjes 2 teentjes knoflook, gehakt 1 sinaasappel, geperst[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Creoolse garnalen

Ingrediënten : 2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 3 uien, gesnipperd 1 groene paprika, in blokjes gesneden 1/2 fles tomatensaus voor pasta 400 gr[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis in rodewijnsaus uit Kreta:

Een heel smakelijk recept uit de Griekse keuken van kookboekenschrijfster Diane Kochilas. Kakelverse vis bereid ik altijd zo simpel mogelijk, maar diepvriesvis[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Tonijn in paprika-tomatensaus

Ik had zelf geen foto gemaakt omdat ik dacht dat het niet zo bijzonder zou zijn, maar ik vind het toch wel de moeite van het vermelden waard. Deze foto komt er[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gegrilde tonijn met pimentón aioli

De pimentón geeft een extra rokerig accent aan de gegrilde tonijn. Ingrediënten: 2 tl knoflook uit de knijper peper en zout 3 tl pimentón de la Vera (Spaanse[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Scampi's  met Siciliaanse salsa van Jamie Oliver

Ingrediënten: • 1 tl mild paprikapoeder • 2 tenen knoflook, gehakt • olijfolie • 16 rauwe grote garnalen, gevlinderd, staarten intact[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis uit de oven met gestoofde ui,[...]

Eerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw met pompoensaus

Ingrediënten: Pompoensaus 500 gr kabeljauwfilet of andere witvis 200 gr gepelde garnalen 1 ui 1/2 rode paprika in piepkleine blokjes 2 teentjes knoflook in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis met paprikasaus van Rick Stein

Het is een voortreffelijke paprikasaus die goed past bij bijvoorbeeld gegrilde tonijn en zeeduivelfilets. Op mijn buurtmarkt hadden ze die niet en heb ik[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gebakken garnalen en paprika

Ingrediënten voor 4 personen : 28 grote garnalen (700 gr) 300 gr gele, rode en groene paprika 1 rode peper 1/2 ui 40 ml yoghurt extravergine olijfolie zout en[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis uit de oven met Zoete Paprika

Snel te maken gerecht. Door het roosteren wordt de paprika zoet en de olijven zorgen voor een zout accent dat goed past bij de knoflook-peterselie dressing.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy