Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Nostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZalm met ansjovis-knoflookboter Een heerlijk recept waarmee je de wat saaie kweekzalm een stuk spannender maakt. Ingrediënten voor 4 personen: 3 el zachte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan het restje groenten dat ik overhad van Jamie's 15 minuten gerecht met zalm en groenten had ik nog broccoli en sugarsnaps over. Met wat garnalen uit de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen makkelijk en smakelijk recept van Nigella waar je niet al te veel ingrediënten voor in huis hoeft te halen. Ingrediënten: 60 ml droge witte vermouth 1 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTussengerecht voor 4 personen. Ingrediënten: 2 el olijfolie 2 rode paprika's, zonder zaadjes, in stukjes 2 teentjes knoflook, gehakt 1 sinaasappel, geperst[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn landen rondom de Middellandse zee is escabeche een gebruikelijke methode om vis klaar te maken: in olie, kruiden en een beetje azijn. In Spanje maakte ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 450 gr zalmfilet 200 gr broccoliroosjes 20 gr pijnboompitten peterselie knoflook rode peper extravergine olijfolie zout Bereiding: Kook de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 4 zalmmoten à 100 g per stuk bladpeterselie 2 takjes tijm 1 blikje tomatenpuree 2 tl mierikswortel of wasabi 1 tl sojasaus Bereiding: Hak de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet vorige recept van Madhur Jaffrey met de varkenshaasjes vond ik wel lekker, dus probeerde ik ook dit recept van haar. Het viel me eigenlijk tegen, maar ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen snelklaar recept van Jamie Oliver. Ingrediënten: zalmfilets sperziebonen cherrytomaatjes zwarte olijven olijfolie peper en zout basilicum ansjovisfilets[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZalm met zuurkool is een klassieker. Maar dit recept van Kirsten Eckhart is toch even anders met de lekkere olijfolie-witte port- en kappertjessaus. Kirsten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAmsterdam heeft sinds kort als enige in Europa een avocado restaurant The Avocado Show . In New York was er al een, de Avocaderia. In Amsterdam kun je er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekker pittig, zoet en zuur zijn deze vurige "firecracker"zalmfilets. Reken met een marinadetijd van 2 uur. Ingrediënten voor 4 personen: 4 zalm moten of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJe kunt de zalm zowel in de pan als in de oven bakken. In feite is het een simpel receptje als je hem met Iglo dievriesspinazie met Boursin maakt. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl