Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 2 personen 1 struik paksoi (400 g), gesneden; 200 g runderreepjes; 1/2 bakje boemboe rendang vlees; 200 g (wok)noedels; 150 g champignons, in plakjes;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Zalmfilets van ca. 125 g per stuk zout en versgemalen peper 4 teentjes knoflook 2 eetl. Japanse sojasaus (Kikkoman) 2 eetl. limoensap of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr visfilet (b.v. kabeljauwfilet) 200 ml kokosmelk, houd een klein beetje achter voor garnering 3 eetlepels rode currypasta 3 eidooiers 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Bereidingstijd: 20 minuten. 300 g kabeljauwfilet * 2 eetl. bloem * 4 struikjes witlof (ca.400 g) 50 g boter * sap van een halve citroen * 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Acht chinese koolbladeren; ca 400 g witvis ? in ieder geval genoeg voor zestien stukjes van 6x6 cm; drie el zoete chilisaus; 1 el oestersaus;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 24 shii-take 20 g gepelde garnalen 16 kleine lente-uitjes 8 blaadjes chinese kool 4 el arachide olie 3 el japanse sojasaus 2 wortels 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g gele rijst 1 Chinese kool zonnebloemolie 1 paksoi 150 g taugé 4 zalmfilets a 100 g 5 el teriyakisaus 2 el soja saus 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Bereidingstijd: 20 minuten. 300 g kabeljauwfilet * 2 eetl. bloem * 4 struikjes witlof (ca.400 g) 50 g boter * sap van een halve citroen * 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 25 gr boter + 2 el arachideolie 1 sjalotje (in stukjes) 1 Spaans papertje (in stukjes) 4 teentjes knoflook (in stukjes) 2 cm gember (geschild,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500gr:graatloze witvisfilet,in dunne repen 1 eetlepel Thaise vissaus 2 eetlepels Thaise rode currypasta 1 eetlepel fijn geraspte verse gember[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 3 ons grote garnalen - 1 kleine chinese kool - circa 5 cm gemberwortel - 3 tenen knoflook - sambal - scheutje ketjap - veel zonnebloemolie -[...]
Bron: smulweb.nl