Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Met dank aan June! je maakt dan pannekoekbeslag en daar roer je rijst door en dan niet teveel beslag natuurlijk. en dan heb je heerlijke warme (koud smaakt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen geweldige risotto met pancetta en champignons heb ik van de week gemaakt, naar een recept van Culinette , die het weer had van een Italiaanse kookgoerin,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeneer en ik hebben zo’n lol gehad om onze eigen grapjes... Ik weet niet meer hoe het kwam, maar we waren die dag met de kinderen bezig met heksen en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je risotto kan garen in bouillon, kan dat dan ook met een verdunde tomatensaus? Nou, dat kan dus. Sterker nog, dat is heel erg lekker! Risotto met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is serieuze risotto, jongens. De kinderen hadden dan ook alleen belangstelling voor de quesadillas – tja, ik zeg het er maar meteen bij. De risotto[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLondon Heathrow - terminal 5. Het laatste half uur voor het vliegtuig vertrekt verveel ik mij mateloos, omdat ik uiteraard weer ruim op tijd, met mijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMet risotto kan je alle kanten op, maar de lekkerste zijn toch de simpelste, waar niet teveel aan is toegevoegd. Dit is er zo eentje: geruststellend romig,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRisotto is bij ons een waar paard van Troje: het is verbazingwekkend om te zien wat je er allemaal in kan stoppen en het gaat toch schoon op. Prei[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAl twee jaar proberen we Kleine Chef aan de rijst te krijgen. Want rijst betekent nasi en dat wordt hier ernstig gemist. Vroeger, jaaaa vroeger, toen aten we[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMijn mooie, paarse salieplant in de tuin vindt het inmiddels te koud en heeft zijn blaadjes op half zeven hangen, maar vroeger had ik er eentje staan die stoer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTachtig procent van het huishouden vond dit een goed recept, maar ik moet toegeven dat Meneer Marsepein wat miste. Terwijl de kinderen weg waren van de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe anijsgeur van de dragon in dit recept is een geweldige combi met de prei. Vers heb ik dit kruid nog nooit in de winkel gezien, dus ik gebruikte gedroogde,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk wist niet dat je van kip cervelaat kan maken, maar Stegeman doet dat nu dus. U vraagt zich misschien af, net als ik, of ons land nou echt op kipcervelaat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMisschien is het normaal dat je na 7 jaar bloggen in herhaling valt, zeker als het aankomt op dit soort doordeweekse happen. Maar ik word nog steeds blij van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBeetje een fusionkeuken met die mosterd en brie, maar het smaakte prima en beide ingrediënten geven veel smaak en een snufje pit. Een probleem met dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl