Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 1 kopje broodkruim 1 dl droge witte wijn of bouillon 3 teentjes knoflook 1 ei versgemalen peper zout 1 theel. paprikapoeder 1 theel. gehakte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 140 g wilde rijst, afgespoeld 1 laurierblad 6 groene kardemompeulen, alleen het zaad 1 liter kokendhete groentebouillon 400 g[...]
Bron: allrecipes.nlSimpel, maar toch erg lekker. 600 gram prei, 6 el olijfolie, 1 el grove mosterd, 2 el azijn, zout, peper, 1/4 bosje peterselie, 1 ui, 1 tl gemalen kardemom,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit de Foodies, gegeten op 17 april 600 gram prei, 6 el olijfolie, 1 el grove mosterd, 2 el azijn, zout, peper, 1/4 bosje peterselie, 1 ui, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 1 kg runderlappen, gaar gekookt (bewaar vocht) 3 grote rode uien 4 cm gember, in dunne reepjes 4 teentjes knoflook, fijn 12 groene kardemom[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg runderlappen, gaar gekookt (bewaar vocht) 3 grote rode uien 4 cm gember, in dunne reepjes 4 teentjes knoflook, fijn 12 groene kardemom[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 el ghee ((zie tip) of olie) 3 uien (gesnipperd) 300 g basmatirijst 1 kaneelstokje 1 tl gemalen kardemom (specerijen) 1 tl verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g basmatirijst (pak 400 g) 1 citroen (schoongeboend) 1 cm verse gember 2 el zonnebloemolie 1 tl kardemom poeder 1 kaneelstokje 6[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 envelopjes saffraan 4 el ghee ((zie tip) of olie) 2 kaneelstokjes 4 kruidnagels 1 tl gemalen kardemom (specerijen) 3 laurierblaadjes 300 g[...]
Bron: ah.nlDit is deel 3 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Een Oezbeeks gezegde luidt: als je arm bent, dan eet je plov. Als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 4 van eenserie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Oh, wat moest ik laatst lachen toen ik de felle commentaren op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit gerecht heeft z'n oorsprong in de Afghaanse keuken. De traditionele Afghaanse manier om rijst te koken vergt wat meer tijd, maar het kan natuurlijk ook[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVandaag een bespreking van een nieuw boek op de Nederlandse kookboekenmarkt: “ Rijst & co – wereldse en verrassende gerechten met rijst ”[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen 300 g basmarijst 30 g boter 100 g extrafijne erwten 2 sjalloten 1 koffielepel kurkuma 1 lookteentje 3 kruidnagels 1 kaneelstokje 4 peulen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 1/2 kopje basmati-rijst, 3 kopjes water, 1 el olijfolie, 1 el tomatenpuree, kardemom en zout naar smaak, peterselie. Bereidingswijze Kook de[...]
Bron: smulweb.nl