Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Op maandag heb ik vaak een beetje opstartproblemen. Meestal ben ik op weg naar huis nog aan het bedenken wat ik wil gaan eten. Niet handig als je op tijd in de[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet einde van de courgetteoogst is voorlopig nog niet in zicht, alleen de kleur verandert langzaamaan. De groene courgettes worden duidelijk minder, de gele[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlLaatst zag ik in de supermarkt verschillende soorten pompoen die je niet dagelijks tegenkomt. Ik kon niet weerstaan en kocht een kleine patisson. Dat zijn vrij[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDeze maand mocht ik voor de foodblogswap koken van het blog van Rene, het eten is klaar . Het is elke maand weer leuk om mee te doen aan de swap, maar ook[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlMeestal maak ik spruitjes als bijgerecht klaar, gekookt en op smaak gebracht met zout en wat nootmuskaat. Maar ze doen het ook heel goed in een herfstige pilau[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit recept spookte al een tijdje door mijn hoofd, alleen had ik met de regen van de laatste dagen niet zo'n zin om bieten uit de moestuin te halen. Maar[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVeel mensen denken dat risotto ingewikkeld is - niets is minder waar. Met een beetje voorbereiding zet je in minder dan een uur tijd een heerlijke risotto op[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk ben dol op risotto en ik ben gek op Indiaas eten. En daarnaast kan ik soms moeilijk kiezen. Gelukkig hoeft dat ook niet, zoals deze risotto bewijst. Ik heb[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAan deze winter lijkt geen einde te komen...en ik kan eigenlijk maar een voordeel bedenken: de lekkere winterse schotels die daar absoluut bijhoren. Zoals[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit gerecht heeft z'n oorsprong in de Afghaanse keuken. De traditionele Afghaanse manier om rijst te koken vergt wat meer tijd, maar het kan natuurlijk ook[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAls ik risotto maak is het om de een of andere reden altijd met vis, garnalen of allebei. Niets mis mee, maar een beetje variatie is natuurlijk wel leuk. En[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlRisotto is een heerlijk gerecht waarmee je eindeloos kunt variëren. En het mooie is dat het niet veel tijd nodig heeft. Ideaal als je doordeweeks niet veel[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit is een heerlijk bijgerecht maar ook heel geschikt als vegetarisch hoofdgerecht. En ideaal als je een rest rijst overhebt. Ingrediënten 500 g gekookte rijst[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDe Koreaanse keuken is nog niet heel erg bekend in Nederland en dat maakt het soms lastig om echt originele ingrediënten te krijgen. Gelukkig zijn er genoeg[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVoor dit gerecht kun je het beste rijst gebruiken die al helemaal afgekoeld is. Kook de rijst liefst een dag van te voren en laat hem in de koelkast afkoelen.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl