Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 279 recepten
voor 4 personen 400 gr meirapen ( schoongeboend ) 1 friszoete appel ( bijv. Junami ) 1 zakje bosui ( 3 stuks , in schuine reepjes ) 1 bakje walnoten ( 60gr) 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 400 ml water 200 gr langkorrelige witte rijst 500 gr dunne asperges, schoongemaakt en in stukken van 3 cm 1/2 grote komkommer,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 personen Penne 400 g Kipfilet Kippenbouillon Pakje spekjes 4 lenteui gele en rode paprika 2 eetlepels mayonaise 125 g[...]
Bron: smulweb.nlKnolselder, 1 ajuin, 4 appels, 4 gekookte eieren, beetje peterselie, blik erwten en wortelten, zoute Poolse augurken (zeer belangrijk voor de smaak), peper en[...]
Bron: smulweb.nlVoor de salade: - Mix van verschillende saladeblaadjes op een bord - 1 eetlepel blokjes blauwe schimmelkaas - 1/2 Pélardon-geitenkaas (demi-sec) in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 stronken witlof 1 sinaasappel 3 el olijfolie extra vierge 1 el wittewijnazijn 1 tl grove mosterd 1 tl vloeibare honing zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen - 750 gram asperges witte en/of groene, - 200 gram gemengde sla, - 200 gram feta verkruimeld, - 100 gram bacon, - 2 appels in plakjes, - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gram veldsla - 18 plakjes mager ontbijtspek - 300 gram heel dun gesneden kipfilet (AH) - 3 rijpe tomaten (liefs pomodori) - 30 kleine[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 rode paprika's, in dunne reepjes gesneden 1 ui, fijngehakt 200 gr feta, in blokjes 1 teentje knoflook, zeer fijn gehakt 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1,5 eetl medium dry sherry 1 theel fijne mosterd 2 theel honing 4 eetl extra virgine olijfolie 500 gr trostomaten, in partjes 1 rode ui, in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 stengels bleekselderij 750 g vastkokende aardappels (klein ongeschild) zout 2 eetlepels ciderazijn (of witte wijnazijn) versgemalen peper[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 12-16 asperges, olijfolie, peper, zout, 2 eetlepels balsamico-azijn, 2 theelepels Dijonmosterd, 2 theelepels gehakte basilicum, 1 teen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 100 gr zachte geitenkaas, op kamertemperatuur 1 theelepel gedroogde basilicum 4 sneetjes (1 cm dik) geroosterd brood 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nl