Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 400 g fusilli 300 g sugar snaps, schuin gehalveerd 5 eetl. extra virgin olijfolie, apart te verwerken 400 g kipfilet 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 rode paprika, in vieren gesneden en zonder zaden 1 gele paprika, in vieren gesneden en zonder zaden 3 el olijfolie, extra[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 500 g fusilli (zakje 500 g) 55 g amandelschaafsel (bakje) 2 sneetjes wit casinobrood 100 ml halfvolle melk 465 g geroosterde paprika's (pot)[...]
Bron: ah.nlNog een lekkere zomerse pastasalade speciaal voor de warme dagen. Dit keer een Caribische pastasalade met kippendijfilet. Ingrediënten voor 1 persoon[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet blijft nog steeds mooi weer, dus tijd voor een heerlijke mediterrane pastasalade. Deze pastasalade is lekker gevuld met rucolamelange, gebakken kipfilet,[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gram fusilli tricolore pasta 500 gram kipfilet 150 gram cherrytomaatjes 100 gram geraspte kaas 150 gram BlueBand Finesse voor verrijken of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 75-100 gram pasta (fusilli) 1 gerookte kipfilet 2 flinke scheppen rode pesto Zakje rucola 2 tomaten Bereidingswijze Kook de pasta volgens de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Zak gemengde salade of ijsbergsla, wortels (gesneden), komkommer (gesneden), ananas (stukjes), pasta (soort naar keuze), azijn, Salata[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Zak gemengde salade of ijsbergsla, wortels (gesneden), komkommer (gesneden), ananas (stukjes), pasta (soort naar keuze), azijn, Salata[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram fusilli tricolore pasta 500 gram kipfilet 150 gram cherrytomaatjes 100 gram geraspte kaas 150 gram BlueBand Finesse voor verrijken of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 75-100 gram pasta (fusilli) 1 gerookte kipfilet 2 flinke scheppen rode pesto Zakje rucola 2 tomaten Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine[...]
Bron: smulweb.nl