Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
4 witvisfilets, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten ontdooien. Vis bestrooien met peper.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZonder foto, maar wel lekker en ongelooflijk snel klaar. Uit de GoodFood van oktober 2006. Voor 2 personen: 1 blik tomatenblokjes, 100 gram chorizo (stuk), 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAan het eind van de winter toch nog maar een keertje bruine bonensoep gemaakt, geen zware variant, maar deze met lekker veel groente erin en door het gebruik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit Frankrijk hadden we een blikje met geconfijte eendenmaagjes meegenomen en die hebben we eerste kerstdag als voorgerecht gebruikt op een gemengde salade[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 1 januari 200 gram winterwortels, 2 aardappels, 2 preien, 100 gram cervelaatworst (stukje) 1 rookworst, 1 ui, 25 gram boter, 1 blik bruine bonen, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com27 november waren we een dagje naar Lille geweest om daar allerlei lekkers te halen in de Carrefour bij Lomme. Geweldige winkel, heerlijk een paar uurtjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe groente ziet er heel fraai uit, de smaak houdt het midden tussen broccoli en bloemkool. gegeten op 13 september
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 augustus De laatste dag in Frankrijk hadden we nog zo'n lekker stuk verse St. Nectaire kaas gekocht. Vandaag een salade mee gemaakt (hij was zo[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 12 mei De hele dag naar de beurs, en 's avonds helpen bij een lezing in de winkel. Dus maar iets lekkers en snels gegeten. 1 bak aardappelsalade,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit de Allerhande Bijzonder geschikt als voorgerecht (als hoofdgerecht voor krap 3 personen) 2 el olie, 1 gesnipperde ui, 2 grofgesneden tenen knoflook,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com