Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 1 truffel uit een potje(10 g) 3 parelhoenfilets 15 cl port 20 cl room Zout en peper Bereidingswijze Vang het truffelvocht op. Snijd de truffel[...]
Bron: smulweb.nl1 eetlepel vloeibare honing 1 dl rode port 3 verse vijgen 3 ciabattinas (voorgebakken) 1 zakje rucolasla (30 g) 200 g stilton (kaas), in plakjes (versgemalen)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 eetlepel vloeibare honing 1 dl rode port 3 verse vijgen 3 ciabattina's (voorgebakken) 1 zakje rucolasla (30 g) 200 g stilton (kaas) (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 perziken 2 limoenen (schoongeboend) 1 bakje verse munt (15 g) 200 ml witte port (fles 0.75 liter) 4 el crème fraîche (bekertje 125 ml)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 7½ g tijm (bakje à 15 g) 7½ g rozemarijn (bakje à 15 g) 250 ml rode port 492 g carpaccio (pakje à 123 g) 200 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 el olijfolie 2 uien, in halve ringen 1 groene paprika, in stukken 1 gele paprika, in stukken 2 teentjes knoflook, gehakt 3 aardappelen, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode paprika 1 groene paprika 150 gram ui 2 tenen knoflook 200 gram tomaten tomatenpuree 70 gram olijfolie Verschillende vis soorten b.v.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 350 gr. uien (in ringen gesneden) - 75 gr. boter - 30 gr. bloem - zout en peper, versgemalen - 1,5 liter bouillon - 300 gr. Gruyere (150 gr.[...]
Bron: smulweb.nl1 halve liter visbouillon, 1 halve liter port, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels tomatenpuree, 1 gesnipperde ui, 1 gesnipperd teentje knoflook, peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 1 stronk broccoli - 1/2 doosje champignons - 1 ui - eetlepel mosterd - eetlepel gemalen mosterdzaad - eetlepel fenegriekzaad - eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 el olijfolie 2 uien, in halve ringen 1 groene paprika, in stukken 1 gele paprika, in stukken 2 teentjes knoflook, gehakt 3 aardappelen, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 350 gr. uien (in ringen gesneden) - 75 gr. boter - 30 gr. bloem - zout en peper, versgemalen - 1,5 liter bouillon - 300 gr. Gruyere (150 gr.[...]
Bron: smulweb.nl1 halve liter visbouillon, 1 halve liter port, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels tomatenpuree, 1 gesnipperde ui, 1 gesnipperd teentje knoflook, peper en[...]
Bron: smulweb.nl