Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Nostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 200 gr gemengde salade bijv. mesclun, lof erbij kan ook goed. 50 gr palmharten (blikje) 1 bekertje (magere)yoghurt olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAchter de pakken couscous, polenta en du Puy linzen had zich stiekem een heel klein blikje doperwten verschanst. Ik koop nooit doperwten in blik. Dan doe ik ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Recept uit Delicious. Een leuke salade, maar de hoeveelheid sinaasappelgelei was wel aan de royale kant. Ingrediënten: . 2 el azijn 50 ml[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Ingrediënten: 4 stronkjes witlof 200 ml zure room klein bosje bieslook zeezout versgemalen peper 1 el kappertjes 500 g kastanjechampignons[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 250 g bloemkool 250 g paprika (rood, geel, groen) azijn rozemarijn laurier olijfolie zout 250 g gemengde sla 12 taggiasca-olijven. Bereiding:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVanavond van een rest gerookte makreel een voorgerecht gemaakt. 1 gerookte makreel boter 2 sjalotjes 2 dl witte wijn crème fraîche 1 theelepel geraspte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen recept van Jamie Oliver, heel erg lekker. Dressing: 70 gram korrelige geitenkaas zout en peper uit de molen 5 eetlepels lekkere olijfolie het sap van 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZe is echt heel erg lekker; ik had het niet verwacht. Ze is pittig, zoet en zuur. De blaadjes zijn een beetje verfomfaaid maar de nerven blijven knapperig. Eet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDavid Lebovitz is een Amerikaan in Parijs. Hij was chefkok-patissier in vooraanstaande restaurants in Californië en nu is hij kookboekenschrijver in Parijs. In[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJanneke Vreugdenhil's recept voor deze wintersalade is met stevige winterse saladesoorten en wat tere blaadjes veldsla erdoor. Tegenover de wat bittere[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Het vlees: 500 gr varkensgehakt (of verse varkensworst van vel ontdaan) 1,5 el arachide olie 1/2 ui, dun gesneden 2 tl geraspte gember 2 grote[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHoewel het een Zwitserse salade heet, is het een traditioneel Amerikaans recept. Ingrediënten: Sla Ham in blokjes of stukjes tomaat, klein gesneden 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet heet wel een antipasto salade, maar maar voor mij was het de hoofdmaaltijd. Alle ingrediënten, zijn gemarineerd en de salade kan een dag van te voren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 a 3 personen: 1 mango (in blokjes van ongeveer 1 cm gesneden) 1 bosui (fijngehakt) 1 - 2 rode pepers (of naar smaak) zaadjes verwijderd en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Dressing: 1 sjalot 4 el olijfolie 1 el sesamolie 2 el azijn 2 tl mosterd 2 tl ketjap manis 2 tl honing Salade: 400 g ossenhaaspuntjes 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl