Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 6 personen 500 gr zuurkool (liefst vers uit het vat, fijn gesneden en uitgelekt, houd ca 100 gr apart voor garnering) 25 gr boter 1 ui (in stukjes) 1[...]
Bron: smulweb.nl40 gr rookspek 20 gr boter 1 ui 2 knoflooktenen 2 theelp paprikapoeder 250 gr zuurkool zout 1/2 theelp karwijzaad 3/4 l vleesbouillon 50 gr boter 50 gr bloem[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr zuurkool (naturel), 50 gr blokjes gerookte spek, 30 gr boter, 1 gesnipperde ui, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1/2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen Runderbouillon (zelfgetrokken of van blokjes), gerookt en gekookt spek (mager), Poolse vette worst, zuurkool, aardappelen (vastkokend),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gr zuurkool (liefst vers uit het vat, fijn gesneden en uitgelekt, houd ca 100 gr apart voor garnering) 25 gr boter 1 ui (in stukjes) 1[...]
Bron: smulweb.nl40 gr rookspek 20 gr boter 1 ui 2 knoflooktenen 2 theelp paprikapoeder 250 gr zuurkool zout 1/2 theelp karwijzaad 3/4 l vleesbouillon 50 gr boter 50 gr bloem[...]
Bron: smulweb.nlWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 50 g boter 1 ui (fijngesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 1½ eetlepel bloem 1 theelepel komijn (djinten) 1 liter kippenbouillon[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 40 g boter 3 el bloem 300 ml halfvolle melk 1/2 zak zuurkool (a 500 g, biologisch) 1 el grove mosterd zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlSoms gaat er niks boven een simpele soep, zoals een klassieke aardappel-preisoep. Net wat specialer met geurig karwijzaad. Deze soep leeft helemaal op met zo'n[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlDeze week snert en dan weer net iets anders. Irene heeft ook al snert op haar blog staan, maar deze snert smaakt anders door de toevoeging van ketjap en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 Soep 2 teentjes knoflook, uitgeperst 2 á 3 sjalotten, fijngehakt 100 gr roomboter 100 gr zuurkool, fijngehakt 235 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gr. soepvlees, 1 mergpijpje, 1 kruidenbuiltje (Honig), 50 gr. reuzel of roomboter, 200 gr. zuurkool, 1 winterpeen, 3 flinke aardappelen, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr. salami (aan een stuk of dikke plakken) 2 uien 2 eetl. olijf- of zonnebloem olie 2 teentjes knoflook 2 eetl. tomatenpuree 1 1/2 l.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr zuurkool, 3/4 liter kippeboulion, 30 gr boter, 1 gesnipperde ui, 2 plakken casselerib van ca 1 cm dik, 2 eetlepels versgehakte[...]
Bron: smulweb.nl