Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 165 recepten
Ingrediënten Porties : 4 3 sjalotten of uien 1 rode paprika 8 tenen knoflook (yep: acht!) 8 tomaten 1 l kippenbouillon 1 tl venkelzaad 1 tl komijnzaad ½[...]
Bron: allrecipes.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl500 gram riblappen 2 flinke uien 50 gram spekblokjes 1 el reuzel 1 rode, een gele en een groene paprika 3 tenen knoflook 1 middelgrote winterwortel 1 prei 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olie, zout 4 theelepels paprikapoeder 4 theelepels gemalen komijnzaad Een grote ui Een paar tenen knoflook Bouillonblokjes voor 1 liter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 g plantaardige margarine; 1 rode ui gesnipperd; 1 teen knoflook fijngehakt; 2 winterpenen in plakjes; 2 stengels bleekselderij in stukjes;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 280 ml kippenbouillon 175 gr ongekookte couscous 3 eetlepels extra virgin olijfolie 2 eetlepels vers limoensap 1 theelepel rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 (500g) pak zwarte bonen (turtle- of schildpadbonen) 3L water, verdeeld 1 wortel, gehakt 1 stengel bleekselderij, gehakt 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 theelepel olijfolie 1 grote rode ui, gehakt zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 2 (400g) blikken tomatenblokjes 225g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui, zeer fijngesneden 1 eetlepel olijfolie 1 blik (400 gr) tomaatblokjes 1 groene of rode chilipeper, fijngesneden 200 gr rode[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 40 gram boter Flinke scheut olijfolie 3 of 4 grote uien 1 blokje tuinkruiden(boullion of iets) 2 eetlepels curcuma 1 flinke theelepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 150 g slablaadjes 1 grote avocado 1 theel. citroensap 300 g kerstomaatjes ¼ komkommer 1½ eetl. olijfolie 1 rode ui ½ theel.[...]
Bron: allrecipes.nl