Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
voor 4 personen 1/4 krop ijsbergsla 1/2 komkommer 2 bosuitjes 1 teentje knoflook 1 eetlepel (Thaise roerbak)olie 3 eetlepels sesamolie 2 eetlepels limoensap 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 kg panklare mosselen 100 ml droge witte wijn 1 envelopje saffraan 1 pot visfond (380 ml) 2 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje aardappeldobbeltjes (450 g) 100 g chorizo (worst) 4 el pikante cocktailsaus 100 g gemengde sla (zakje) 1 bakje garneermix witte kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kilo verse mosselen 250 ml witte wijn (Chardonnay) 40 g boter 3 eetlepels Franse mosterd (potje a 250 ml) 40 g bloem 300 ml visbouillon[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g snijbonen (in schuine stukken van 2 cm) 250 g sperziebonen (gehalveerd) 200 g doperwten (vers of diepvries) 1 sjalot (fijngehakt) 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje aardappeldobbeltjes (450 g) 100 g chorizo (worst, a 250 g) 4 el pikante cocktailsaus zout ½ zakje gemengde sla (a 200 g) 1[...]
Bron: ah.nlfoto: David Smith / Istock Oyster Chowder Chowder is eigenlijk niets anders dan een dikke vissoep uit Amerika Je kunt het in verschillende smaken maken[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlEr staan dit keer in de Allerhande allerlei lokale gerechten: Arnhemse meisjes, Zeeuwse mosselen en deze Groninger mosterdsoep. Alleen heb ik de Groninger[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 1 teen knoflook, uitgeperst 1 liter vis- of kippenbouillon snufje saffraan 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 350 gr.in stukken gesn. aardappelen/2 uien/ 2 preien/ 2 takjes tijm/ 2 blaadjes laurier/ 1 1/2 dl.visbouillon/ 1 kg. in stukken[...]
Bron: smulweb.nl250 gram zachte witte vis (kabeljauw) 200 gram fruit de mers, (dit is mosselen, garnalen, inktvis, etc.), 2 visbouillionblokjes, 2 uien, 2 preien, 1 paprika,[...]
Bron: smulweb.nl1 halve liter visbouillon, 1 halve liter port, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels tomatenpuree, 1 gesnipperde ui, 1 gesnipperd teentje knoflook, peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 900 gram pompoenvlees 2 liter visbouillon 2 uien 2 teentjes knoflook peper en zout /- 800 gram stevige vis, zoals, kabelauw, zalm, zeewolf.[...]
Bron: smulweb.nl