Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Altijd makkelijk om soep te kunnen eten in m'n pauze voor de koopavond. Dit recept komt uit de Foodies van januari 2009 (beetje aangepast). Het resultaat zag[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 500 gr zuurkool (liefst vers uit het vat, fijn gesneden en uitgelekt, houd ca 100 gr apart voor garnering) 25 gr boter 1 ui (in stukjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr zuurkool (naturel), 50 gr blokjes gerookte spek, 30 gr boter, 1 gesnipperde ui, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1/2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen Runderbouillon (zelfgetrokken of van blokjes), gerookt en gekookt spek (mager), Poolse vette worst, zuurkool, aardappelen (vastkokend),[...]
Bron: smulweb.nl- 500 gr. spliterwten - 500 gr. schouderkarbonade (of magere varkenslapjes - net zo lekker en minder vet) - 250 gr. dunne speklapjes (2 stuks) - 150 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gr zuurkool (liefst vers uit het vat, fijn gesneden en uitgelekt, houd ca 100 gr apart voor garnering) 25 gr boter 1 ui (in stukjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 40 g boter 3 el bloem 300 ml halfvolle melk 1/2 zak zuurkool (a 500 g, biologisch) 1 el grove mosterd zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje verse tijm (15 g) 2 sjalotjes 3 eetlepels olijfolie 250 g wijnzuurkool (ongekookte) ½ eetlepel suiker 4 tomaten 1 teentje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 plakken Parmaham 1½ el olie 1 sjalot (fijngesneden) 1 zak wijnzuurkool (250 g) 1 el tijm 500 ml runderbouillon (zelfgemaakt of van 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g spliterwten (een nacht geweekt) 750 g ribkarbonades 250 g zuurkoolspek (aan een stuk) 1 grote ui (gesnipperd) 3 grote tomaten (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak spliterwten ((500 g), gewassen) 1 knolselderij (geschild en in blokjes) 1 winterpeen ((250 g), geschild en in plakjes) 2[...]
Bron: ah.nlSalade, daar denk je in de winter misschien minder gauw aan, maar met rijke wintergroenten zet je ook in deze tijd van het jaar met plezier een salade op[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIk heb het vast al eens eerder gezegd, ik ben geen liefhebber van boerenkool. Eigenlijk helemaal niet van stamppot, hutspot bijvoorbeeld, hoe kan dat lekker[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlSpekjes uitbakken. Wijnzuurkool of Gekruide zuurkool. Appel in stukjes. Kummel (= karwijzaad). Warm, lauwarm of koud. Allemaal lekker. Kan mét en zonder[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDeze week snert en dan weer net iets anders. Irene heeft ook al snert op haar blog staan, maar deze snert smaakt anders door de toevoeging van ketjap en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl