Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
De herfst geeft ons prachtige oranje kleuren van pompoen tot sinaasappel. Ook saffraan is een echte herfstproduct, alhoewel dan wel in andere landen. Deze 3[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr kippenvlees, in blokjes 1,5 liter kippenbouillon 1/2 theelepel zout 2 theelepels gemalen zwarte peper 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlDit heb je nodig: Voor de pannenkoeken: 6 volle eetlepels bloem; 300 ml. melk; 2 eieren; 1 eetlepel gesmolten boter (of olie); 1 mespunt zout; 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sjalotjes 55 g boter 1 envelopje saffraan 2 el fijne Dijon mosterd 1 el grove mosterd 40 g bloem 1 liter vlees of groentefond ½ dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 plukje saffraandraden 2 tl extra vergine olijfolie 50 g mager gerookt spek, zonder vet en fijngesneden 85 g glazige aardappels,[...]
Bron: allrecipes.nl* 600 gram uien * 1 bosje peterselie * 6 takjes koriander * 2 schoongemaakte kippen * 3 eetlepels olie * 30 gram boter * 2 eetlepels ras al-hanout * 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g witte asperges 750 ml groentebouillon 1 eetlepel Alpro Margarine 1 ui 1 theelepel saffraandraadjes Peper Zeezout 250 ml Alpro Cuisine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr boter 700 gr kipfilet (in stukjes gesneden) 1 grote ui 3 tl kaneel 1 tl gemberpoeder 2 tl komijnpoeder 1/4 tl cayennepeper 1/2 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sjalotjes 55 g boter 1 envelopje saffraan 2 el fijne Dijon mosterd 1 el grove mosterd 40 g bloem 1 liter vlees of groentefond ½ dl[...]
Bron: smulweb.nl"Save the best for last". Dat moet het motto van chef Gallin geweest zijn voor het schooljaar 2012-2013. Want dit slaatje was ècht het allerlekkerste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is dat ik echte saffraan van mijn zus cadeau heb gekregen, anders was deze soep niet zo verfijnd geweest. Zij heeft het geluk tussen wijn- en olijfboeren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nl