Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Prei is niet een groente waar ik uit mezelf snel naar zou grijpen in de supermarkt, maar in soep blijkt het verbazend lekker te zijn! Deze soep at ik bij[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVanavond wilde ik graag weer eens iets anders eten, eigenlijk wat ik nog nooit gemaakt had. In het kookboek van GOK vond ik een recept van eieren in[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIk was al een tijdje op zoek naar een recept voor mosterdsoep zonder al te veel poespas tot ik dit recept tegenkwam. Ik had eerst een beetje mijn twijfels over[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlIk was al een tijdje op zoek naar een recept voor mosterdsoep zonder al te veel poespas tot ik dit recept tegenkwam. Ik had eerst een beetje mijn twijfels over[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlAl een tijdje wil ik schrijven over voedselverspilling... 2014 is het jaar van voedselverspilling Onderstaand stukje is te lezen op de site van de[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlOp dagen zoals vandaag... met sneeuw, regen, kou en wind...oftewel winter ;). Vind ik het altijd erg fijn om warm te kunnen lunchen, heerlijk daar kan ik echt[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl70 g boter 50 g fijngesneden lenteui 40 g gezeefde bloem 2,5 dl slagroom 2 a 3 eetlepels Franse mosterd 7,5 dl volle melk zout en peper 100 g ontbijtspek in[...]
Bron: smulweb.nl4 el mosterd 1/2 l melk 1 tablet kippenbouillon 1/2 el maïzena 1/2 dl slagroom Bereidingswijze Roer de mosterd met een scheutje van de melk los in een[...]
Bron: smulweb.nl4 el mosterd 1/2 l melk 1 tablet kippenbouillon 1/2 el maïzena 1/2 dl slagroom Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb agenda 2014[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 60 Gr. bloem 50 Gr. boter 1 L. koude bouillon (ook een groentebouillon kan) 2 Dl. slagroom (ongezoet) 1 El. gehakte peterselie Grove mosterd[...]
Bron: smulweb.nl