Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Pastinaak (4 x) schillen en twee aardappels. 100 ml witte wijn. 100 ml soyaroom. Bouillon. Verse kervel of platte peterselie. Citroenrasp. Peper & zout.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUi, wortel, gember, knoflook & rood pepertje smoren. Pompoen met schil roosteren in oven, met olijfolie & curry (Indiase kerriepoeder). Pompoen in de[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlGemengde paddenstoelen (1/2 door soep, andere helft vulling/garnering). Kastanjechampignons. Aardappel. Groentebouillon. Peper & zout. 1/2 gemengde[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUitje fruiten, knoflook erbij. Bietjes in de oven roosteren, koken in pan of gekookte bietjes kopen. Bietjes in stukken snijden. In de pan erbij doen. Beetje[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlZoete aardappel. Bouillon. Venkelzaad. Verse gember. Citroensap. Kokosmelk. Chilipoeder.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlVenkel, aardappel, komijn, citroensap. Garneren met platte peterselie.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlTraditionele erwtensoep. Gepureerd. Lekker zacht zalfje. Heerlijk met ambachtelijke slagers rookworst en/of roggebrood met katenspek. Maar ook zonder[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUi, knoflook, aardappel. Knolselderij & venkel. Tijm, peper & zout. Beetje citroensap. Krokante bacon.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUitje, knoflook, verse gember & garam masala kruiden. Linzen en heet water toevoegen, Zorg dat de linzen onder water staan en doe ongeveer om de 10 minuten[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlAardpeer schillen en gaar koken in lichte bouillon. Mengsel van yoghurt scheutje room, citroensap & schil maken. Aardpeer pureren. Mengsel yoghurt erdoor.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlVenkel & sjalotje smoren. Kippenbouillon erbij. Pureren. Zout, peper, Pernod, slagroom. Verse platte peterselie. Heerlijk! Tip; drink hier géén Pernod[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBloemkool in stukjes, beetje kokosolie erover en 20 tot 30 minuten goudbruin roosteren in de oven. Uitje fruiten, Thaise rode curry, groentebouillon, kokosmelk[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBroccoli inclusief stronk in stukjes snijden. Olijfolie, knoflook, verse gember. Broccoli erbij. Bouillon. Komijn & venkelzaad. Pureren. Yoghurt met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlEen heerlijke soep van wortel, ui, zoete aardappel, sinaasappelsap, gember & tijm!
Bron: vrijgevig.blogspot.nlAvocado, yoghurt, kippenbouillon, citroensap, peper & zout. Garnaaltjes met beetje knoflook kort bakken en als topping op de soep.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlKnoflook & ui. Rode peper, komijn, gember, koriander & kaneel. Wortels, eventueel verschillende kleuren. Bouillon erbij. Met staafmixer pureren.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlHerfst Weerstand Booster De Herfst is begonnen, buiten daalt de temperatuur snel, het wordt vochtiger & misschien gaat zelfs de verwarming al wel weer aan[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl