Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Traditionele erwtensoep. Gepureerd. Lekker zacht zalfje. Heerlijk met ambachtelijke slagers rookworst en/of roggebrood met katenspek. Maar ook zonder[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUi & knoflook. Tomatenpuree & witte wijn. Beetje suiker. Gegrilde paprika (pot) & eventueel tomaat uit blik. Bouillon. Pureren. Philadelphia light.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlGedroogde bonen nacht weken. Bonen in pan met ui met 6 kruidnagels, handvol peterseliesteeltje, 8 zwarte peperkorrels, laurierblaadje, 2 liter water. 2 uur op[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUi, knoflook, gember. Garam masala. Rode Linzen. Heet water. Op smaak brengen met peper & zout. Eventueel met staafmixer pureren. Pas de dikte van de soep[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlHerfst Weerstand Booster De Herfst is begonnen, buiten daalt de temperatuur snel, het wordt vochtiger & misschien gaat zelfs de verwarming al wel weer aan[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUi, wortel, gember, knoflook & rood pepertje smoren. Pompoen met schil roosteren in oven, met olijfolie & curry (Indiase kerriepoeder). Pompoen in de[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUitje fruiten, knoflook erbij. Bietjes in de oven roosteren, koken in pan of gekookte bietjes kopen. Bietjes in stukken snijden. In de pan erbij doen. Beetje[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlAardpeer schillen en gaar koken in lichte bouillon. Mengsel van yoghurt scheutje room, citroensap & schil maken. Aardpeer pureren. Mengsel yoghurt erdoor.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUitje, knoflook, verse gember & garam masala kruiden. Linzen en heet water toevoegen, Zorg dat de linzen onder water staan en doe ongeveer om de 10 minuten[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlVenkel & sjalotje smoren. Kippenbouillon erbij. Pureren. Zout, peper, Pernod, slagroom. Verse platte peterselie. Heerlijk! Tip; drink hier géén Pernod[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlLente-uitjes. Steeltjes van koriander. Knoflook. Blokjes tomaten (blik), gegrilde paprika (pot), bouillon. Yoghurt, jalapeñopepers, munt met staafmixer tot een[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBloemkool in stukjes, beetje kokosolie erover en 20 tot 30 minuten goudbruin roosteren in de oven. Uitje fruiten, Thaise rode curry, groentebouillon, kokosmelk[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBroccoli inclusief stronk in stukjes snijden. Olijfolie, knoflook, verse gember. Broccoli erbij. Bouillon. Komijn & venkelzaad. Pureren. Yoghurt met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlAvocado, yoghurt, kippenbouillon, citroensap, peper & zout. Garnaaltjes met beetje knoflook kort bakken en als topping op de soep.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlKnoflook & ui. Rode peper, komijn, gember, koriander & kaneel. Wortels, eventueel verschillende kleuren. Bouillon erbij. Met staafmixer pureren.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUitje, knoflook, wortel & bleekselderij smoren in pan met olijfolie. Kikkererwten toevoegen. Bouillon erbij. Komijn, koriander & karwijzaad. Circa 20[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBroccoli, gember, komijn, venkelzaad, ui & knoflook, kokosmelk, Turkse (chorizo-achtige) worst. 1 flinke stronk broccoli & roosjes wat kleiner snijden.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl