Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 164 recepten
- 100 gram gerst - 50 gram rode linzen - 100 gram spinazie (diepvries) - 1 ui, fijngehakt - 2 wortels, in blokjes - 1,3 liter groentebouillon - 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 450 g rauwe reuzengarnalen, zonder kop 4 el droge witte wijn 4 schijfjes citroen 4 zwarte peperkorrels, een beetje geplet 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1,3 kg runderschenkel 2 el plantaardige olie 1 fijngehakte ui 1,4 liter water 250 gr wortelen, in stukjes van 2,5 cm gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 30 gr boter 2 eetlepels lente-ui, in plakjes 3 komkommers, geschild en in stukjes 75 ml rode wijnazijn 1 liter kippenbouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 groene paprika 2 rode paprika's 1 gele paprika 8 teentjes knoflook 1/2 citroen 750ml groentenbouillon 1 theel venkelzaad 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 1/2 l Bouillon, zelf gemaakt of bouillonblokje 2 Stengels citroengras 4 Eieren (NIET ECHT NODIG) 6 Rode pepers (niet echt nodig) 1 Rode ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pompoen 1 teen knoflook 4 sjalotjes 1 el citroengras (potje van go-tan) 1 aardappel kokosmelk basilicum (doosje strooibaar uit de diepvries)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 el olijfolie 225 g mager lamsvlees in blokjes 1 ui gesnipperd 1/4 knolselderij in heel fijne blokjes 1 prei in fijne ringen 2 wortels in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 middelgrote gamba`s. (tigerprawns) 2 stengels citroengras (sereh) 300 Swinckels 2 teentjes knoflook, gepeld 1 eetlepel olie 2 cm. geschilde[...]
Bron: smulweb.nlZo het is bijna etenstijd. Wat eten jullie? Vanavond staat hier op tafel: courgettesoep en spinaziesalade met avocado en gerookte zalm. Daarbij nog wat[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 200 g salami (in blokjes) 1 grote ui (gesnipperd) 500 g aardappels (in blokjes) 1 eetlepel verse tijm (blaadjes, zakje[...]
Bron: ah.nlSoep van prei en aardappelen is een klassieker. In Frankrijk hebben ze er schitterende namen voor bedacht. Daar heet deze soep "potage parmentier" of[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWie wat bewaard heeft wat. Het is een oud gezegde , maar nog altijd waar. Ik ben een echte bewaarder, niet zozeer een verzamelaar van allerhande mooie dingen,[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1½ liter visbouillon of water 3 stengels citroengras (sereh) 5 djeroek-poeroetbladeren (citroenbladeren) 150 g kleine[...]
Bron: allrecipes.nl