Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Gegeten op 29 december. Omdat ik de enige was die deze week moest werken had P het eten gemaakt. Een lekkere vegetarische soep die wel wat pittigs kon[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZonder foto, maar wel lekker en ongelooflijk snel klaar. Uit de GoodFood van oktober 2006. Voor 2 personen: 1 blik tomatenblokjes, 100 gram chorizo (stuk), 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 uien, 2 el olie, 250 gram gehakt, blik tomaten (gepureerd), 2 vleesbouillontabletten, 1 pot witte bonen in tomatensaus (850 gram), 200 gram diepvries[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAan het eind van de winter toch nog maar een keertje bruine bonensoep gemaakt, geen zware variant, maar deze met lekker veel groente erin en door het gebruik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVorige week heerlijke snert gemaakt. Op m'n werk waren 2 collega's er over aan het praten, waardoor ik erg trek kreeg. Dit heb je nodig voor een snert die[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijke vegetarische soep, recept van Delia Smith 4 preien, 50 gram boter, 1 gesnipperde i, 2 aardappels in blokjes, 1 l groentebouillon, 1/4 l melk,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 1 januari 200 gram winterwortels, 2 aardappels, 2 preien, 100 gram cervelaatworst (stukje) 1 rookworst, 1 ui, 25 gram boter, 1 blik bruine bonen, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 september 50 gram boter, 2 grote uien in ringen, 2 tl bloem, 1 l groentebouillon, 4 el droge witte wijn of 2 el droge sherry, 1 stokbrood, 150 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 2 juli 1 ui, 3 eetlepels olijfolie, 500 gram broccoli, 1,5 groentebouillontablet, 200 ml slagroom, 1 bakje zalmsnippers (200 g) Ui pellen en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAltijd lekker en gezellig om te doen. Bouillon verhitten, overdoen in de Chinese fondue pan, en dan maar lekker met vis, zeevruchten, kipfilet, varkensfilet,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOmdat P en ik zondag 17 januari de hele dag in Pathe Amsterdam zaten om de voorpremiere van de 2e en 3e film van Stieg Larsson bij te wonen (inclusief[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com