Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
De zon laat zich nog wel zien, maar de stralen verwarmen ons toch al veel minder dan een paar weken geleden. Allez, dat vind ik toch. Ja, ik weet het, ik ben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beUiteraard volg ik met grote belangstelling wat collega-bloggers uitspoken. In de meeste gevallen krijg ik zelfs een mailtje wanneer er iemand een nieuw recept[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOesters zijn een van de weinige dingen die ik niet lust. Ik vind ze vies. Alleen wanneer ze gegratineerd worden op een bedje van spinazie met een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb altijd bij hoog en bij laag verkondigd dat ik geen tomatensoep of balletjes in tomatensaus of dergelijke zou bloggen. Daarvoor heb je andere sites à la[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTussen de solden en de Olympische Spelen door (ik vind dat ze van shoppen ook een Olympische discipline moeten maken, want op dagen als vandaag heb je best een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't was gisteren eindelijk zo ver: 't kookschooljaar is terug van start gegaan. Mijn nieuwe map kocht ik al eind juli om jullie maar een idee te geven hoezeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoor het slapengaan, sla ik altijd nog een kookboek of -tijdschrift open. Ik weet het, ik heb rare gewoonten... Een normale vrouw leest "50 tinten grijs", ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be"Een diner in het vooruitzicht? Met dit dessert kan je je helemaal uitleven. Je staat er wel even voor in de keuken (en de afwas achteraf is niet min), maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVergeten? Hoe is 't mogelijk dat de wereld ooit zo'n lekkere groente als pastinaak kon vergeten? Of je ze nu in een zalvige puree draait, of in een lekkere[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWanneer ik naar Spermalie ga, dan geef ik mijn ogen altijd de kost en neus (letterlijk en figuurlijk) met veel belangstelling in de potten van de aanpalende[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beFoodpairing. De term duikt alsmaar vaker op. Er is zelfs een volledige website aan gewijd. Klik hier . Soms worden de meest bizarre ingrediënten samengebracht[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen trage duurloop van 30 kilometer. Dat is wat er zaterdagmorgen op mijn schema stond. De countdown naar de marathon van Reims is begonnen en de zwaarste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat hebben we vandaag geleerd in onze kookles aan Spermalie? Hoe je peterselie moet hakken zodat hij zeker 2 dagen houdbaar èn makkelijk strooibaar blijft! Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe wereld op zijn kop. Normaal schrijf ik eerst een review van een kookboek om er daarna (vaak veel te lang daarna, wegens drukke werk-, kook-, blog- of[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDat lekker en mooi niet per se moeilijk hoeft te zijn, dat bewijst David Selen elke kookles opnieuw. Goeie producten en verrassende combinaties, daarmee kom je[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen mens kan nooit genoeg recepten hebben, vind ik. En dus heb ik al àlle eindejaarsmagazines gekocht. Echt allemaal. Ik sla er geen eentje over... Zàlig vind[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be