Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Voor het slapengaan, sla ik altijd nog een kookboek of -tijdschrift open. Ik weet het, ik heb rare gewoonten... Een normale vrouw leest "50 tinten grijs", ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: 1 kg prei 1 ui 2 teentjes knoflook groentebouillonblokje 125 ml crème fraîche grove milde mosterd gerookte forelfilet Bereiding: Fruit de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze soep is lekker en snel te maken. Ik had er zelf huisgerookte kipfilet in gedaan, maar je kan er ook niks in doen of garnaaltje of gerookte zalm.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIk ben gestopt met op mijn blog te posten wat we iedere week eten. Natuurlijk hou ik het nog wel bij, maar jullie lezen het niet meer. Ik probeer wel mijn[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDenkend aan Ameland voel ik de wind op mijn gezicht. De zon op mijn winterjas Het schitteren van de golven in het licht Hoe nietig en hoe weerbaar wij ook[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlTussen de solden en de Olympische Spelen door (ik vind dat ze van shoppen ook een Olympische discipline moeten maken, want op dagen als vandaag heb je best een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen trage duurloop van 30 kilometer. Dat is wat er zaterdagmorgen op mijn schema stond. De countdown naar de marathon van Reims is begonnen en de zwaarste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVolgens het Voedingscentrum is dit een duurzaam soepje. Nu - in maart - want dan is prei een seizoensprodukt. Daarnaast bevat dit recept forel. Voor duurzaam[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 3 personen 6 gamba`s of 9 cocktailgarnalen ½ liter rundvleesbouillon (van tablet of zelfgemaakt) 3 eetlepels sherry dry 1 theelepel lichte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen *300 Gram gemengde paddestoelen *Citroenolijfolie *700 gram vis naar keuze *400 gram gepelde garnaaltjes *250 ml witte wijn naar keuze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? el. venkelzaadjes, schil van sinaasappel, fijngeraspt, 2 el. olijfolie, zout, versgemalen peper, 200 gram kleine rauwe gamba′s, 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlAvocado, yoghurt, kippenbouillon, citroensap, peper & zout. Garnaaltjes met beetje knoflook kort bakken en als topping op de soep.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSoms is simpel gewoon lekker genoeg. Een pure smaak, versterkt door enkele kruiden. Licht aangevuld met wat andere groentesmaken. Het recept van deze soep is[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl