Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 10 personen 2 kg vissoorten: bv staartvis,makreel, wijting, schelvis, kabeljauw enz.. 1 1/2ltr water, 1 liter witte droge wijn, 1 glas cognac, 4 uien, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 fijne chorizoworst (ongeveer 250 gram, in dobbelsteentjes) - 2 rode uien in ringen - 350 gram passata of tomato frito (Heinz) - 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zakje verse basilicum (15 g) 750 g tomaten 3 uien 2 teentjes knoflook 6 eetlepels olijfolie 1 pot gegrilde paprika's (rood (320 ml)) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 2 grote kreeften 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 kg verse tomaten, gesneden 1 stengel selderij, gesneden 1 grote ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 vispakket voor bouillabaisse (diepvries) - 1 kop gesneden prei (diepvries) - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 6 grote aardappelen - 6 tomaten[...]
Bron: smulweb.nl2 eetlepels ollijfolie extra virgine 1 flinke ui,gesnipperd 2 flinke wortels,gesnipperd 1 prei alleen het witte gedeelte,in ringen flinke snuf zeezout 5 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 900 gram pompoenvlees 2 liter visbouillon 2 uien 2 teentjes knoflook peper en zout /- 800 gram stevige vis, zoals, kabelauw, zalm, zeewolf.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bretonse vissoep Bereidingstijd: 40 min. Ingredienten: 2 uien 2 teentjes knoflook 2 vleestomaten 1 citroen 1 venkelknol 300 g kabeljauwfilet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 vispakket voor bouillabaisse (diepvries) - 1 kop gesneden prei (diepvries) - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 6 grote aardappelen - 6 tomaten[...]
Bron: smulweb.nl2 eetlepels ollijfolie extra virgine 1 flinke ui,gesnipperd 2 flinke wortels,gesnipperd 1 prei alleen het witte gedeelte,in ringen flinke snuf zeezout 5 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 900 gram pompoenvlees 2 liter visbouillon 2 uien 2 teentjes knoflook peper en zout /- 800 gram stevige vis, zoals, kabelauw, zalm, zeewolf.[...]
Bron: smulweb.nl