Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Linzensoep Eveline ( Mus ) vroeg me of ik een recept voor linzensoep had. Ja hoor....Ik maak het niet veel Maar zo af en toe komt het hier op tafel Ik heb ooit[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 1 eetlepel extra vierge olijfolie 180 gr spekjes 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 theelepel gedroogde chilivlokken, of naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlWindkracht 8 De wind giert om het huis, de regen teistert de ramen en de bomen buigen diep mee in de vliegende storm! Wat past daar beter bij dan een bordje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten: 500 gram spliterwten 2 schouderkarbonades 150 gram spekreepjes ½ knolselderij 150 gram winterwortel 1 dunne prei 1 grote ui 1 grote kruimige[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlAls de zon niet naar ons wil komen, zullen wij noodgedwongen zelf de roodkoperen ploert moeten opzoeken. Dromend van zonbeschenen, glooiende hellingen,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 1 pak spliterwten (500 g) 2 laurierblaadjes 3 stengels bleekselderij 1 kleine prei (in dunne ringen) 1 kleine winterwortel (in blokjes) 1[...]
Bron: ah.nlHet klinkt apart: soep van doorgeschoten snijbonen. Het is in feite een soep gemaakt van de witte bonen die zich in de peul van de doorgeschoten snijboon[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlErwtensoep is heus niet alleen een Hollandse wintersoep. Ook in Scandinavië wordt het volop gegeten. Met een pannenkoek erbij of erna heb je een zeer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlErwtensoep is heus niet alleen een Hollandse wintersoep. Ook in Scandinavië wordt het volop gegeten. Met een pannenkoek erbij of erna heb je een zeer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen linzensoep klinkt meer naar het vroege voorjaar of het eind van de winter dan naar de uitbundige primeurtijd van mei tot juli. In maart liggen er nog geen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet klinkt apart: soep van doorgeschoten snijbonen. Het is in feite een soep gemaakt van de witte bonen die zich in de peul van de doorgeschoten snijboon[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl