Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Eerder deze week schreef ik in mijn blog “Valentijnsdag” over mijn nieuwste culinaire obsessie (http://evaverwondert.blogspot.com/): Het kookboek[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlJip en Janneke hadden een gat in de heg, wij hebben een minideurtje in de schutting. Als ik mijn best doe, dan pas ik er ook door, maar het is bedoeld voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMet paksoi kan je heerlijk lichte soepen maken. Deze groente gaart zo snel dat het het beste werkt om eerst een bouillon te maken. Als je bijna aan serveren[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIedereen heeft een paar recepten "in the pocket". Recepten die bij je "horen" en die eigenlijk nooit mislukken. Voor mij zijn dit onder andere mijn Killer[...]
Bron: letstalkaboutfoodholland.blogspot.nlEr zijn een paar succesnummers bij ons thuis qua eten. Deze veranderen naarmate de kinderen ouder worden, maar sommige gerechten blijven altijd favoriet.[...]
Bron: letstalkaboutfoodholland.blogspot.nlAl een lange tijd was ik opzoek naar de Thaise kokos vissoep die ik ooit ergens had gegeten. Een vissoep gebaseerd op de Tom Ka Kai (Thaise kokos kippensoep.)[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nlAls de zon niet naar ons wil komen, zullen wij noodgedwongen zelf de roodkoperen ploert moeten opzoeken. Dromend van zonbeschenen, glooiende hellingen,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVandaag soep gemaakt en ze was dubbelgroen. Een keer groen omdat ze nu eenmaal die kleur had en een andere keer groen omdat ze voor het grootste gedeelte met[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten 1 schaaltje kipfilet in blokjes (ca. 350 g) 1 zak groentemix asperges/haricot verts/peultjes/broc. (diepvries 375 g) 1 zak panklare prei[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 struik bleekselderij 2 el olijfolie 2 tenen knoflook 800 g gepelde tomaten 750 ml kraanwater 3 groentebouillontabletten 400 g linzen 150 g[...]
Bron: ah.nlSmaak opbouwen. Daar draait het altijd om bij soep. Zoals mijn opa vroeger zei "Es kommen Gäste. Gib Wasser zur Suppe", zo werkt het natuurlijk niet! In soep[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen linzensoep klinkt meer naar het vroege voorjaar of het eind van de winter dan naar de uitbundige primeurtijd van mei tot juli. In maart liggen er nog geen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlTot 2010 was soep voor mij niet zo'n ding. Maar toen mijn vader alleen kwam te staan ben ik allengs meer soep voor hem gaan maken. Nu lever ik ruim 300 bakjes[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNiet gelijk ontmoedigd raken bij het zien van de ingrediëntenlijst!. Het zijn voornamelijk kruiden en deze geven juist die bijzondere smaak aan deze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAls je op 1700 meter verblijft heb je ijzer nodig voor al die extra rode bloedlichaampjes die je aanmaakt. Linzen zijn dan een prima keus. Omdat ik de soep[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl