Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 124 recepten
Als je plotseling vreselijk veel trek krijgt in pompoensoep en je hebt toevallig van alles in huis, maar géén pompoen, dan biedt deze soep uitkomst. Het is[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten voor 4 personen 2 kg mosselen 4 sjalotten fijngehakt Voor de bouillon: Visbouillonblokje (of maak zelf visbouillon van graten e.d.) 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl*Ingrediënten (4 personen) 1 kg superrijpe tomaten 1 liter kippenbouillon 1 wortel (geschild en grof geraspt) 1 ui (fijn gehakt) 2 eidooiers 1 teentje knoflook[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlTijd voor erwtensoep!! Nu het weer kouder wordt is dit echt mijn lievelings soep. Komt ook nog eens goed uit, zo eet ik meer peulvruchten en hoef ik geen[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten 500 g worteltjes 1 ui 1 tl gember 2 el olie 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl kerrie 1 liter kraanwater 1 tablet groentebouillon (van[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties: 3 1 eetlepel olijfolie 1 ui, dun gesneden 2 wortels, in plakjes gesneden 1 wortelpeterselie, in blokjes gesneden 1/2 knolselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g wortels, in dunne schijfjes 1 eetl. rijst 2½ dl kippenbouillon 1 theel. suiker ½ theel. cayennepeper zout 2½ dl magere[...]
Bron: allrecipes.nlLaatst heb ik een heerlijk vers tomatensoepje gemaakt, gewoon met wat restjes uit de koelkast, wat gehakt en wat Italiaanse kruiden. Het resultaat was erg[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlZoetzure tomatensoep De zoetzure tomatensoep van de supermarkt vind ik véél te zoet. Die van de Chinees is beter, maar daar loop ik ook niet voor om! Mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl