Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Dit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUi, knoflook, aardappel. Knolselderij & venkel. Tijm, peper & zout. Beetje citroensap. Krokante bacon.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDit zeer eenvoudige heldere venkelsoepje is een wondertje. Verbaasde blikken als je verklapt hoe simpel het soepje is. Serveer het in een mooi wit kopje en het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe lente komt er aan. Tijd om weer eens aan de tuin te denken. En dan vooral aan de moes- en kruidentuin. Wat zal ik dit jaar eens gaan planten. Courgette[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is vissoep zoals ik zelf het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere stukjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMisschien een beetje raar om van boerenkool de eerste keer geen stamppot te maken. En ook geen 'kale chips' of groene smoothie - maar gewoon soep. Ik was bezig[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWitte tomatensoep? Maar hoe werkt dat dan? Laat anderen maar eens proeven zonder dat je zegt wat het is. Kunnen ze raden wat het is of worden ze op het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is de vissoep zoals ik deze het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 4 venkelknollen 2 uien (gesnipperd) 1 eetlepel olijfolie ½ gedroogd chilipepertje (verkruimeld) 1 eetlepel gedroogde dragon 2 liter[...]
Bron: ah.nlIk blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVenkel & sjalotje smoren. Kippenbouillon erbij. Pureren. Zout, peper, Pernod, slagroom. Verse platte peterselie. Heerlijk! Tip; drink hier géén Pernod[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl We zijn aan onze laatste pompoen begonnen en daarmee is de oogst van vorig jaar toch echt helemaal op. De laatste pompoen was[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlOp mijn werk maak ik tussen de middag graag soep.Ik eet zo min mogelijk brood dus een maaltijdsoepje gaat er dan wel in. Inmiddels kook ik 6 liter soep en het[...]
Bron: gezondsmullen.blogspot.nlVan het weekend heb ik Ossenstaartsoep gemaakt. Mijn moeder maakte het vroeger weleens en ik was erg benieuwd naar de smaak. Daarna heb ik geimproviseerd met[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlWanneer ik naar Spermalie ga, dan geef ik mijn ogen altijd de kost en neus (letterlijk en figuurlijk) met veel belangstelling in de potten van de aanpalende[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 2 1 liter water 2 grote venkelknollen zout naar smaak 1 snufje gedroogde oregano 2 laurierbladen olijfolie 1 tot 2 muntblaadjes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen ? el. venkelzaadjes, schil van sinaasappel, fijngeraspt, 2 el. olijfolie, zout, versgemalen peper, 200 gram kleine rauwe gamba′s, 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nl1 grote ui gesnipperd, 2 venkelknollen klein gesneden, 1 puntpaprika klein gesneden, grote teen knoflook geperst, olijfolie, 1 theelepel venkelzaad, 1/2[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl