Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen 1 liter kippebouillon 2 grote blikjes tomatenpuree (2 x 140 gram) 250 gram kipfilet van happy kip (of al gaar van de soepkip) 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het koloniale[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 6 personen 4 gedroogde Chinese champignons - 45 g brede, doorzichtige mie (boonvermicelli) - 1 L kippenbouillon - 1 kop gare kip, fijngesneden - 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 4 gedroogde Chinese champignons. 45 gram brede doorzichtige mie. 1 ltr kippenbouillon. 1 kop gare kip ,,fijngesneden. 1 blikje bamboe scheuten[...]
Bron: smulweb.nlEen lekkere mild-pittige oosterse tomatensoep, op smaak gebracht met onder meer rode peper, gember en gemalen korianderzaad. Nu mijn gekochte potje gemalen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVoor het begin van de lente gaan we nog eens een soepje met vlees op de blog zetten. De zon blijft voorlopig nog achter de wolken, op de lente moeten we dus,[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIngrediënten: 250 g kipfilet * 1.5 l eigengemaakte kippenbouillon* 2 rode pepers 1 cm gemberwortel 1 stengel sereh 400 ml kokosmelk 1 paksoi 0.5 winterwortel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Kip-kerrie is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIedereen heeft een paar recepten "in the pocket". Recepten die bij je "horen" en die eigenlijk nooit mislukken. Voor mij zijn dit onder andere mijn Killer[...]
Bron: letstalkaboutfoodholland.blogspot.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Multi-Culti-Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl‘Wat zullen we morgen eens eten?’ vroeg ik aan Peter. Bietensoep ? Stelde hij voor. Nah, daar had ik geen zin in, die had ik tenslotte pas nog[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlOveral in Thailand kom je ze tegen; eetstalletjes. Bij eentje hiervan aten wij een soep met wontons. Midden op een drukke straat in Chinatown zaten wij te[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlEen heerlijke zachte smaakvolle lekkere snel-klaar-soep. Heel makkelijk zelf te maken met verse maïs of maïs uit blik. Voor een vegetarische variant van de[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlMet paksoi kan je heerlijk lichte soepen maken. Deze groente gaart zo snel dat het het beste werkt om eerst een bouillon te maken. Als je bijna aan serveren[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 el. gedroogde echinaceawortel. 2 dl. vers gekookt water. 5 el gojibessen, vers of gedroogd. 2 liter kippebouillon(zelf gemaakt of van[...]
Bron: smulweb.nlOoit geprobeerd om snel een bord soep een beetje leuk op de foto te zetten? Ik wel, 2 uur geleden nog, en de foto's waren niet om aan te zien....... De soep[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 8 personen 4 gedroogde Chinese champignons - 45 g brede, doorzichtige mie (boonvermicelli) - 1 L kippenbouillon - 1 kop gare kip, fijngesneden - 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nl