Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Aspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlVan het weekend heb ik Ossenstaartsoep gemaakt. Mijn moeder maakte het vroeger weleens en ik was erg benieuwd naar de smaak. Daarna heb ik geimproviseerd met[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIngrediënten 4 venkelknollen 2 uien (gesnipperd) 1 eetlepel olijfolie ½ gedroogd chilipepertje (verkruimeld) 1 eetlepel gedroogde dragon 2 liter[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ei (middel groot) 1 pak broccolicrèmesoep (diepvries, 300 g) 350 ml halfvolle melk 1 tomaat 1 pakje Yorkham (ca. 120 g) zout en peper zet[...]
Bron: ah.nlNa een heerlijke dag buiten had ik gisteren zin in een fijne, warme pindasoep. Ik heb voor bloemkool gekozen omdat deze nog in huis was, je kunt ook[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlEerder heb ik het recept van de gedroogde tomaatjes geplaatst. De smaak van de tomaten met knoflook en kruiden uit de oven, vind ik zo verschrikkelijk lekker.[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIedereen heeft een paar recepten "in the pocket". Recepten die bij je "horen" en die eigenlijk nooit mislukken. Voor mij zijn dit onder andere mijn Killer[...]
Bron: letstalkaboutfoodholland.blogspot.nlTomatensoep 4 Eetlepels olijfolie 1 Kilo tomaten, gehalveerd 1 Ui, in dunne ringen gesneden 2 Tenen knoflook, in grove stukken gesneden 3 Takjes tijm 1[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlTomaten....onmisbaar in mijn keuken. Het succes van de tomatensoep uit de oven was al vermeld op mijn blog, maar nu doen we er nog een schepje bovenop. De[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl*Ingrediënten (4 personen) 100 gr kabeljauwfilet 200 gr rouget barbet (vis) 150 gr fruits de mer (vis) 2 potten visfond (a 380 ml) 2 tomaten 1 ui 2 teentjes[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlDenkend aan Ameland voel ik de wind op mijn gezicht. De zon op mijn winterjas Het schitteren van de golven in het licht Hoe nietig en hoe weerbaar wij ook[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten voor 4-6 personen: 2 el olijfolie + extra voor besprenkelen 1 grote ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlBonen zijn niet weg te denken uit de Mexicaanse keuken. Toen ik op vakantie in Mexico was, kon ik het natuurlijk niet laten om een kookboek te kopen, toch zo'n[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlSoms zit het geheim van een superlekkere soep in de verse ingrediënten. Degene die soep van verse tomaten heeft gegeten, weet waar ik het over heb.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVoor het slapengaan, sla ik altijd nog een kookboek of -tijdschrift open. Ik weet het, ik heb rare gewoonten... Een normale vrouw leest "50 tinten grijs", ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVerse tomaten 1kg Pakje gepureerde tomaten 500ml 4 vleesbouillonblokjes Zout en peper Italiaanse kruiden 2 uien 3 eetlepels olijfolie 250gr ongekruid gehakt 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak Provençaalse roerbakmix 1 liter tomaat-groentesap 1 pot witte bonen (330 g) 2 bakjes gegaarde kipstukjes (a 200 g) 4 eetlepels verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 1 blikje tomatenpuree (140 g) 1 bak romatomaten ((750 g), in blokjes) 1½ liter groentebouillon (van[...]
Bron: ah.nl