Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
voor 4 personen 2 eetlepels boter 4 eetlepels olijfolie 2 sjalotten 400 gram champignons 3 groene paprika`s 500 gram aardappelen 2 liter groentebouillon 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlIk probeer tenminste 2 keer per maand naar de biologische markt in de stad te gaan. Het aanbod qua groenten en fruit is hier heel breed en de prijs[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIngrediënten (voor 2 personen): *1 grote sjalot *1 komkommer *1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram) *1 eetlepel olijfolie *2 eetlepels limoensap *1[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlVenkel is een hele aparte groente waar je van alles mee kunt, bijvoorbeeld soep maken! Venkel-courgette soep Ingrediënten: 1 sjalot 50 gram boter 2 blokjes[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEr gaat niets boven een zelfgebouwd soepje! Schrik niet van de bereidingstijd, want 75 minuten daarvan is oventijd voor het roosteren van je paprika’s! 4[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen hele tijd geleden heb ik een zak gedroogde mungbonen gekocht. We hebben ze toen verwerkt in gekruide rijst, maar daarna zijn de mungbonen een beetje in[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlDit keer een makkelijke variant van de welbekende chinese wonton soep. Voorbereiding is wat snijwerk, maar verder is deze soep simpel te maken. Het resultaat[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten voor 3-4 personen: soep: 50 gram kruidenboter 1 sjalot, gesnipperd 1 broccolistronk in roosjes 500 ml kippenbouillon versgemalen peper zout[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlMINESTRA DI BROCCOLI E SALSICCIA Ingrediënten: 1,5 liter groentebouillon 60 gr sjalot 400 g broccoli 100 gr verse worst 1 dl witte wijn paprikapoeder peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl1 pompoen, geschild, van pitjes ontdaan en in blokjes 4 sjalotje, gepeld en in vieren 1/2 theelepel gemalen koriander 500 ml kippenbouillon peper en zout[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHoewel Halloween natuurlijk al even voorbij is, zijn er nog steeds volop pompoenen. Ook zijn ze erg lang houdbaar, dus je kunt ze nog prima bereiden met Kerst.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBroccoli staat bekend om zijn vele goede eigenschappen zoals het voorkomen van kanker en versterken van het immuunsysteem. Volgens Amerikaans onderzoek[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVergeten? Hoe is 't mogelijk dat de wereld ooit zo'n lekkere groente als pastinaak kon vergeten? Of je ze nu in een zalvige puree draait, of in een lekkere[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDat lekker en mooi niet per se moeilijk hoeft te zijn, dat bewijst David Selen elke kookles opnieuw. Goeie producten en verrassende combinaties, daarmee kom je[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVanavond wilde ik graag weer eens iets anders eten, eigenlijk wat ik nog nooit gemaakt had. In het kookboek van GOK vond ik een recept van eieren in[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl2 sjalotten of 1 ajuin Boter 3 bouillonblokjes (vlees of groenten) 1 doos gepelde tomaten 3 bananen ( juist rijp genoeg) 2 afgestreken eetlepels bloem 1,5[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 500 gram witlof garnalen of rivierkreeftjes 1 sjalotje, gesnipperd 1 prei, in ringen vadouvan 1 liter kippenbouillon boter 1 eigeel room bieslook[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVenkel & sjalotje smoren. Kippenbouillon erbij. Pureren. Zout, peper, Pernod, slagroom. Verse platte peterselie. Heerlijk! Tip; drink hier géén Pernod[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl