Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Een heerlijk simpel, snel en lekker romig soepje. Ingrediënten: 50 gram roomboter 200 gram gemengde paddenstoelen, fijngesneden 2 sjalotjes, fijngesneden 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHaast een herfstsoepje met een flink hartige smaak, maar het idee van de walnoten met citroenschil leek me weer eens wat anders. En dat was het ook. Een goed[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl. Ingrediënten: 200 gr Hollandse garnalen 500 gr witte asperges 750 ml (zelf getrokken) kippenbouillon 15 gr boter nootmuskaat 125 ml slagroom 1 sjalot,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAls kind kregen wij vroeger thuis altijd soldaatjes bij de bloemkoolsoep. Kleine reepjes gebakken brood. Zoiets als een crouton, alleen wat minder hard. Die[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlNadat we terug waren van ons tripje naar de Ardennen had ik zin om weer eens een lekker vers pannetje soep te maken. Omdat het nog steeds hoogzomer is koos ik[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlVenkel is een hele aparte groente waar je van alles mee kunt, bijvoorbeeld soep maken! Venkel-courgette soep Ingrediënten: 1 sjalot 50 gram boter 2 blokjes[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEr gaat niets boven een zelfgebouwd soepje! Schrik niet van de bereidingstijd, want 75 minuten daarvan is oventijd voor het roosteren van je paprika’s! 4[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlVergeten? Hoe is 't mogelijk dat de wereld ooit zo'n lekkere groente als pastinaak kon vergeten? Of je ze nu in een zalvige puree draait, of in een lekkere[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 2 eetlepels boter 4 eetlepels olijfolie 2 sjalotten 400 gram champignons 3 groene paprika`s 500 gram aardappelen 2 liter groentebouillon 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlDat lekker en mooi niet per se moeilijk hoeft te zijn, dat bewijst David Selen elke kookles opnieuw. Goeie producten en verrassende combinaties, daarmee kom je[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Hokkaido pompoen (de bolle oranje) van plm. 1 kilogram 3 sjalotjes of 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels zonnebloemolie 10 gram (room)boter[...]
Bron: smulweb.nl2 sjalotten of 1 ajuin Boter 3 bouillonblokjes (vlees of groenten) 1 doos gepelde tomaten 3 bananen ( juist rijp genoeg) 2 afgestreken eetlepels bloem 1,5[...]
Bron: smulweb.nlEen lekkere romige soep vol met champignons... heerlijk. Hij is erg simpel te maken. Lekker als lunch met een cracker of boterham of als voorgerecht. Recept[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlDeze vissoep moet elke visliefhebber eigenlijk uitproberen! Er lijkt nogal veel knoflook in te zitten, maar omdat je de knoflook poft gaat de scherpe smaak er[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlAspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlMosselsoep: Mosselen...de een gruwt ervan en de ander vind ze overheerlijk En je kunt erzoveel mee doen.... Gekookt uit het Mosselpannetje of gebakken, Als[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl