Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
Radijsblaadjes Ik zie tot mijn verbazing dat dit recept, dat ik heel vaak maak (want het is oersimpel, spotgoedkoop en vooral superlekker - wat een[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIk had nog nooit zoete aardappelen gegeten en wilde er daarom graag eens een soepje van maken want daar ben ik gek op! Bovendien zijn zoete aardappelen erg[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlEen van mijn favoriete soepen is bloemkoolsoep, die mag dus niet ontbreken op mijn blog! Ik heb 'm al vaak gemaakt in verschillende variaties. Deze stevige[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl“Linzen” is het meervoud van linze. De linze (plant) is een eenjarige peulvrucht die al eeuwen verbouwd wordt, zelfs in het Oude Testament wordt de[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDe zoete aardappel (officieel bataat genoemd) wordt hier in huis niet erg gewaardeerd door vriendlief, maar deze soep des te meer! Deze makkelijke soep is[...]
Bron: perfecthousewife2b.blogspot.nlDagen dat Nhan niet thuis eet, maak ik meestal iets met de restjes die nog in huis zijn. Hoewel ik dan ook wel lekker eet, ben ik bij dat we vaak toch samen[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlEr staat hier regelmatig soep op het menu de laatste tijd. Niet in de minste plaats omdat Sam dol is op allerhande variaties van dit gerecht. Onder het motto[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlDe wereld op zijn kop. Normaal schrijf ik eerst een review van een kookboek om er daarna (vaak veel te lang daarna, wegens drukke werk-, kook-, blog- of[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 1 liter water 2 aardappels, in blokjes gesneden 1 ui, gesneden 1 bosje fijngeknipte verse peterselie 100 g visfilet, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIk blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 6 personen 90 gr prei (fijn gesneden) 70 gr selderij (in blokjes) 200 gr aardappelen (geschild en in blokjes) 150 gr courgette (in blokjes) 80 gr bospeen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 tomaten 1 sinaasappel (schoongeboend) 1/2 l visbouillon (van 3 tabletten) 2 uien 5 tenen knoflook 2 takjes tijm 1 grote aardappel[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 1 hele soepkip of 2 flinke borststukken Kruidenbuiltje kip 2 kippenbouillonblokjes 1 zakje knorr kippensoep 1 pakje smaakmaker kippensoep 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 liter boullion, 2 teentjes knoflook (kan ook naar smaak), 2 aardappels, Peterselie, Zwarte peper uit de molen Voorbereiding Boullion maken[...]
Bron: smulweb.nlLinzensoep Eveline ( Mus ) vroeg me of ik een recept voor linzensoep had. Ja hoor....Ik maak het niet veel Maar zo af en toe komt het hier op tafel Ik heb ooit[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlOnderdeel van het Kerstmenu , soep van oranje paprika,s Scheutje olie, 2 worteltjes gehakt, 1 ui gesnipperd, 1 selderijstengel klein gesneden, 4 oranje[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlSelderij, tijm, laurier, aardappel - en venkel! Het waren gewoon restjes. Ik kwam thuis na een paar dagen afwezigheid, keek wat er nog in de koelkast lag (en[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl