Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 5 personen 1 l Kippenbouillon 60 gr boter 30 gr(+/-) bloem 200 ml creme fraiche 1 eetlepel grove mosterd 1 eetlepel Dijon mosterd 2 eidooiers 75 ml[...]
Bron: smulweb.nlJullie lezen het goed. Ik heb sla soep gemaakt ;) Als je sla te veel hebt, en je weet er niet mee wat te doen... Probeer dan eens sla soep. Echt heerlijk![...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.bevoor 4 personen 1 kg asperges (schoongemaakt, de uiteinden en schillen goed afspoelen en bewaren) 1 L kippenbouillon (van 2 tabletten) 2 gerookte kipfilets[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 225 gr spekblokjes 45 gr boter 40 gr bloem 1 liter kippenbouillon 2 eidooiers 235 ml room 120 gr zaanse mosterd 1 Granny Smith[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 30 gr. roomboter - 40 gr. bloem - 1 L kippenbouillon - 1 dl slagroom half stijfgekloppt - 2 eidooiers - grove mosterd naar smaak (normaal[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 middelgrote prei; 45 gram boter; 35 gram bloem gezeefd; 8-9 dl kippenbouillon; 1 eierdooier; 4 eetl. kookroom; zout; witte peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 sneetjes oud witbrood 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 6 tenen knoflook, gesnipperd 1 liter kippen- of kruidenbouillon 1-2 eidooiers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 uien 1/2 theelepel kerrie 4 eetlepels olie 2 eetlepels bloem 1 liter water 2 bouillontabletten 1 dl. citroensap 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. tartaar, 5 el boter, 1 eidooier, wat paneermeel, 1 el fijngehakte peterselie, zout, peper, nootmuskaat, 750 gr. asperges. 250 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 pond broccoli 1 ons dik gesneden salami 1 eidooier 3 el melk 1 klontje boter 25 gram 2 flinke lepels bloem Bouilionblokjes (totaal voor 1,2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels rijst, 5 dl (kippen)bouillon, halve kop bloem, 5 dl water, munt, halve eetlepel boter, halve kop yoghurt, 1 eidooier Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nl